Epson predstavio nove multifunkcijske pisače i 3D projektore na sajmu INFO 2012

Fotografija članka: Epson predstavio nove multifunkcijske pisače i 3D projektore na sajmu INFO 2012

Na sajmu INFO 2012, koji se održavao prošlog tjedna, Epson je predstavio pregršt novih proizvoda iz svoje palete. Više o tome saznali smo i od Epsonovca Borisa Vetnića.

Oglas

Gospodin Vetnić nam je vrlo opširno ispričao sve što smo željeli znati o novim Epsonovim uređajima. Naglasak je bio na 3D projektorima kućno kino, a upravo na sajmu INFO 2012 Epson je demonstrirao mogućnosti ovih naprednih projektora. Uz pomoć 3D naočala mogli smo vidjeti i kako to zaista izgleda u praksi, a za to nam je poslužio model Epson EH-TW6000 koji spada među cjenovno najpovoljnije 3D Full HD (1920×1080 točaka) projektore za kućno kino. Isto tako, vidjeli smo i nove i poboljšane serije projektora TW6100, 8100 i 9100.

Osim projektora, uvijek su nam interesantni i Epsonovi multifunkcijski pisači. Tako smo još jednom vidjeli model za mala i srednja, pa i veće tvrtke, a koji smo imali prilike nedavno testirati. Oni omogućuju ekonomičan i brzi obostrani ispis od čak 15 stranica u minuti za jednostrane dokumente i 7,9 stranica u minuti za obostrane dokumente, uz veliki kapacitet ladica za papir (2x 250 listova, plus dodatno ubacivanje papira odozgo). Više ladica omogućuje korisnicima ispis na različite materijale, kao što su kartice, omotnice i papir sa zaglavljem bez otvaranja glavnih pretinaca za papir.

Kao i novu generaciju višenamjenskih uređaja za kućne korisnike, Epson Expression Premium, o kojoj smo također detaljno saznali od gospodina Vetnića. Osim klasičnog ispisivanja, te skeniranja, kopiranja i slanja faks dokumenata, novi se modeli ističu posebno kvalitetnim ispisom fotografija jer rade pomoću tinti iz nove Claria Premium generacije, u pet boja.

Predstavljena je i Expression Home serija kompaktnih modela koji produciraju fotografije visoke kvalitete te oštar i jasan tekst. Expression Home Small-in-One inkjet uređaji najmanji su višenamjenski uređaji koje je Epson ikada ponudio na tržištu, a Expression Home XP-30 je najmanji Epsonov A4 pisač. Svi modeli koriste nove Claria Home tinte te omogućavaju fleksibilan mobilni ispis.

Spomenimo i kako ćete ekskluzivni intervju s gospodinom Ventićem moći čuti u subotu u radijskoj emisiji ““.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.