Epson po drugi put osvojio nagradu udruge EDP za najbolji fotografski pisač

Fotografija članka: Epson po drugi put osvojio nagradu udruge EDP za najbolji fotografski pisač

Pisač Epson Stylus Pro 11880 tvrtke već je drugu godinu zaredom proglašen najboljim pisačem za fotografije u sklopu dodjele prestižnih nagrada udruge EDP (European Digital Press) za 2008. godinu. Ove godine tvrtka Epson slavi 40 godina u području razvoja elektroničkog tiska, gdje je ostvarila vodeću poziciju. EDP je prva udruga iz područja digitalnog grafičkog tiskarstva koja nagrađuje inovativna rješenja koja podržavaju grafičku industriju.

Barbara Kuhr, voditeljica Strateškog marketinga za tvrtku Epson u Europi, ovom je prigodom izjavila: “Ove godine kada slavimo 40 godina printerske tehnologije u Epsonu, udruga EDP odala je priznanje kontinuiranim inovacijama tvrtke dodijelivši joj nagradu u kategoriji za najbolji pisač za fotografije u 2008. godini. Ova nagrada pokazuje da naglasak tvrtke Epson na inovativnosti i kvaliteti traje i danas čime tvrtka značajno pridonosi grafičkoj industriji stvarajući visokokvalitetne fotografske pisače koji daju vrhunske rezultate.”

Kuhr je također dodala: “Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo osvojili ovu nagradu te ćemo nastaviti s ulaganjima u istraživanje i razvoj kako bismo maksimalno povećali potencijale proizvoda u budućnosti.”

Udruga EDP okuplja izdavače vodećih europskih publikacija posvećenih digitalnom tisku i povezanim proizvodima. Te publikacije izlaze u 15 europskih država i zajedno imaju nakladu od oko 120 tisuća primjeraka i više od 240 tisuća čitatelja, profesionalaca koji se bave grafičkom strukom. Udruga EDP nagradama odaje priznanje proizvodima vrhunske kvalitete i inovativnosti, pomažući na taj način grafičkim stručnjacima da prepoznaju najbolje profesionalne proizvode na tržištu.

“Odluka da nagradu za najbolji fotografski pisač za 2008. godinu dodijelimo Epsonu donesena je na temelju Epsonovog novog standarda širokog formata, nove formulacije za magenta boje, stabilnosti boja neposredno nakon ispisa, čak 9 odvojenih dovoda tinte te izvrsne povezanosti”, objasnio je stručni žiri za dodjelu EDP nagrade.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.