Epson na Photokini demonstrira kućni ispis na platnu, metalu i tapetama

Fotografija članka: Epson na Photokini demonstrira kućni ispis na platnu, metalu i tapetama

Imajući u vidu sve veću popularnost hobija i kreativnih aktivnosti vezanih uz tiskovine, kao što su izrada kreativnog foto albuma (scrapbooking) ili unikatnih poklona, tvrtka Epson će demonstrirati kako u ovu svrhu mogu poslužiti njezini najnapredniji pisači.

Kroz partnerstvo s tvrtkom Blanc Canvas Limited, Epson omogućuje korisnicima izražavanje kreativnosti i umjetničkog dara kod kuće ili u studiju, zahvaljujući novim mogućnostima poput ispisa na platno, metalne ploče ili zidne tapete. Prezentacije na sajmu Photokina pokazat će kako postići visoku kvalitetu ispisa fotografija i na najzahtjevnijim medijima, te kako pomoću ispisne tehnologije dati osobni pečat vlastitom domu, memorandumima, pismima, kuvertama i čestitkama za sve prigode.

Kristin Saus-Opuszynski, viša voditeljica proizvoda u Epsonu Europe, ovom je prigodom istaknula: “Uz pisače tvrtke Epson korisnici otkrivaju puni potencijal rada sa slikama. Sada naši korisnici mogu čak ispisivati slike na metal ili ukrašavati zidove ovisno o raspoloženju ili prigodi. Zabava i kreativnost temelj su naših novih rješenja za ispis kod kuće, a sajam Photokina savršeno je mjesto gdje možemo prezentirati sve impresivne mogućnosti naše tehnologije koja će oblikovati budućnost kreativne inovacije kod kuće i u studiju.”

Na Epsonovom štandu na sajmu Photokina svi zaljubljenici u sliku, na svim razinama znanja, mogu vidjeti prezentacije uživo, dobiti korisne savjete ili nove ideje za rad. Stoga ako želite printati vlastite zidne tapete, izraditi povjesnicu svoje obitelji ili izraditi kreativne foto albume kao hobi, tvrtka Epson predstavit će niz pisača, papira i tinti koji vaše zamisli mogu pretvoriti u stvarnost i stvoriti uspomene za buduće generacije.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.