Epson i Noritsu ulaze u segment industrijskog ispisa

Racunalo.com foto

Dogovor su, na odvojenim sastancima održanima 21. travnja, odobrili upravni odbori obaju tvrtki.

Noritsu i Epson su 17. rujna 2002. godine potpisali pismo namjere o strateškoj suradnji u smislu razvoja i tržišnog plasiranja Noritsuovog digitalnog minilaba (foto studija odnosno brzog i kompaktnog komercijalnog sustava za ispis fotografija) uz uporabu Epsonovih inkjet uređaja i tehnologije. Oba su partnera nakon toga nastojala ojačati svoje savezništvo, što je rezultiralo dDP serijom "suhih" inkjet mililabova, uključujući Noritsuove modele M300 i D701.

Spomenuti proizvodi omogućili su korisnicima procesuiranje i ispis fotografija u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Ti sustavi ujedno pridonose očuvanju okoliša jer troše manje energije te ne proizvode tekuće otpadne tvari.

Sukladno novom dogovoru, Noritsu i Epson će proširiti suradnju izvan minilab segmenta i ući u segment industrijskih ispisnih rješenja. Partneri će u tu svrhu surađivati na zajedničkim razvojnim projektima i međusobno podržavati razvojne programe. Suradnju će iskoristiti za jačanje vlastitih pozicija u oba industrijska segmenta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.