Epson ELP-DC11 – vizualizator za škole

Fotografija članka: Epson ELP-DC11 – vizualizator za škole

 

Epson ELP-DC11 kamera je postavljena na čvrsti višedijelni stativ sa rotacijskim zglobovima. Glava kamere može se zakrenuti do 90 º horizontalno i vertikalno. U osnovi je visokokvalitetan  fotoaparat od 5 MP, 10 x digitalnim zumom i  autofokusom prilagodljivim jednim dodirom. Glavna svrha kamere je trenutni prijenos dvije ili tri dimenzije slika na veliki zaslon. Slika iz kamere može biti prenesena na računalni monitor ili prijenosno računalo, i prikazivati se na velikom ekranu ili projektnoj ploči. U osnovu kamere uključeni su AF gumbi za prebacivanje izvora signala,  zumiranje, fotografiranje i video snimanje.

Aplikacijski softver osigurava kontrolu interaktivnih značajki i multimedijske mogućnosti, poput usporenog snimanja.  Dakle, moguće je promatrati, na primjer, topljenje leda u redovitim intervalima od 72 sata. Za video i slike omogućeno je  dodavanje rukom pisanih bilješki. Audio komentari omogućeni su  korištenjem ugrađenog  mikrofona.

Glavne značajke kamere Epson ELP-DC11 uključuju sposobnost za promjenu rezolucije izlaznih  slika: XGA (1024×768), WXGA (1280×800) ili SXGA (1280×1024); veliko područje fotografije – veličine A3; automatsko prepoznavanje rezolucije kada se radi s Epson projektorom; LED pozadinsko osvjetljenje za uporabu u zamračenoj prostoriji; daljinski upravljač i dodirne tipke na tijelu.

Više informacija na

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.