Epson EH-TW6000 3D, te TW6100, 8100 i 9100 projektori na sajmu INFO 2012

Fotografija članka: Epson EH-TW6000 3D, te TW6100, 8100 i 9100 projektori na sajmu INFO 2012

Epson predstavlja na Zagrebačkom velesajmu, u sklopu sajma INFO 2012, nove višenamjenske uređaje, pisače i video projektore.

Oglas

Epson na sajmu INFO demonstrira mogućnosti 3D video projektora za kućna kina. Posjetitelji sajma u demonstraciji mogu provjeriti kako radi model Epson EH-TW6000 koji spada među cjenovno najpovoljnije 3D 1080p projektore za kućno kino. Epson je najavio i nove, poboljšane serije projektora; TW6100, 8100 i 9100.

Kao globalni lider na tržištu projektora u posljednjih deset godina, Epson nizom novih Full HD 3D projektora istražuje nove dimenzije kućnog kina. Epsonova tehnologija poboljšanja osvjetljenja (luminance enhancement) stvara 3D sadržaj koji je na očigled svjetliji u odnosu na ostale Full HD 3D projektore kućnog kina. Uz udvostručenu brzinu osvježavanja, s 240Hz na 480Hz, vrijeme zamračenja između lijevog i desnog oka drastično je smanjeno. Na taj način korisnici vide svjetliju i oku ugodniju 3D sliku.

3LCD tehnologija koja je ugrađena u sve Epsonove video projektore omogućava visoku kvalitetu slike te projekciju koja je bistra, svijetla i ugodna za oko.

Expression multifunkcionalci za dom i ured
Epson je na Velesajmu predstavio i novu generaciju višenamjenskih uređaja za kućne korisnike, Epson Expression Premium. Osim skeniranja, kopiranja i telefaksiranja, novi se modeli ističu posebno kvalitetnim ispisom fotografija jer rade pomoću tinti iz nove Claria Premium generacije, u pet boja.

Nova Claria Premium tinta stvorena je za foto entuzijaste jer kombinira pigmentnu crnu s cyan, magenta, žutom i crnom tintom na bazi boje. Ovaj set tinti prilikom ispisa producira oštre detalje, glatke gradacije tonova, duboke crne tonove i bogate, živopisne boje, ali i producira tekstualne dokumente vrhunske kvalitete.

Predstavljen je i Expression Home – nova serija kompaktnih modela koji produciraju fotografije visoke kvalitete te oštar i jasan tekst. Expression Home Small-in-One inkjet uređaji najmanji su višenamjenski uređaji koje je Epson ikada ponudio na tržištu, a Expression Home XP-30 je najmanji Epsonov A4 pisač. Svi modeli koriste nove Claria Home tinte te omogućavaju fleksibilan mobilni ispis.

Serija WorkForce WF-3000
Nova četiri WorkForce modela idealni su za male urede kojima je potreban ekonomičan obostrani ispis visoke kakvoće, s obzirom na to da omogućuju brzi ispis od čak 15 stranica u minuti za jednostrane dokumente i 7,9 stranica u minuti za obostrane dokumente . Svaki je model opremljen pretincem za papir velikog kapaciteta od 250 listova (uz dodatni pretinac za 250 listova za modele WF-3540DTWF i WF-3530DTWF), kao i putom hoda za pojedinačne listove specijaliziranih medija. Taj put hoda omogućuje korisnicima ispis na različite materijale, kao što su kartice, omotnice i papir sa zaglavljem bez otvaranja glavnih pretinaca za papir.

Prije nekoliko dana testirali smo i prisač iz WorkForce 3000 serije, pročitajte recenziju ovdje:

Sajam INFO 2012. otvoren je do nedjelje 18. studenoga 2012., a Epson izlaže u paviljonu 7, na štandu 5.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.