Epson EB-U04 i EB-U32 – Full HD projektori predstavljeni u Zagrebu

Fotografija članka: Epson EB-U04 i EB-U32 – Full HD projektori predstavljeni u Zagrebu

Japanska je kompanija po prvi puta ponudila Epson EB-U04 i EB-U32, projektore početne cijene, snage od 3000 lumena i Full HD rezollucije.

Oglas

Tvrtka Epson danas je u Zagrebu predstavila novu generaciju video projektora idealnih za uporabu kod kuće i u uredu, te novosti iz ponude projektora za kućno kino. Epson je vodeći proizvođač video projektora u svijetu još od 2001. godine  i tržištu nudi modele za kućne korisnike, urede, obrazovne institucije, konferencijske dvorane, za oglašavanje u maloprodaji te za ostale primjene.

Epson EB-U04 i EB-U32

Na predstavljanju koje je održano u sklopu sajma Zagreb Audio Video Show u hotelu Sheraton središnje je mjesto bilo rezervirano za nove modele početne cjenovne kategorije, Epson EB-U04 i EB-U32, koji mogu služiti kako za gledanje filmova i obiteljskih fotografija, tako i za važne poslovne prezentacije. Dio su nove generacije Epsonovih projektora koji nude značajke za sve članove obitelji.

Epson EB-U04 i EB-U32 vrhunski su i cjenovno povoljni modeli za sve potrebe, za posao ali i za kućno kino. Oba modela odlikuju se rezolucijom od 1080p i svjetlosnom snagom od 3000 lumena, uz sve odlike standarda CLO (Color Light output), to jest jednake izlazne snage svih osnovnih boja. Epson po prvi puta nudi liniju proizvoda vrhunskih karakteristika, namijenjenih potrošačima koji po prvi puta kupuju projektor, i tako odgovara na zahtjeve tržišta.

CLO je vrhunska osobina Epsonove 3LCD tehnologije te krajnji korisnici mogu biti sigurni da će dobiti svijetlu i živopisnu sliku u sve tri primarne (RGB) boje, kao i u bijeloj. Prema rezultatima istraživanja provedenog u SAD i EU, oko 90 posto ispitanika preferira 3LCD sliku kada je uspoređuju sa slikom iz konkurentskih DLP projektora. CLO donosi očite prednosti kako kod početnih modela, tako i kod vrhunskih projektora za kućno kino.
– Renato Vincenti, Regional Business Manager u Epsonu

Epsonovi projektori daju sliku svjetliju čak tri puta u odnosu na DLP projektore s jednim čipom  zahvaljujući 3LCD tehnologiji i jednakoj izlaznoj snazi bijelog i svjetla u boji (CLO). Povrh toga, slika je detaljna, s oštrim i jasnim tonovima crne boje koji daju definiran prikaz sjena, uz omjer kontrasta 15,000:1 kod svih novih modela u početnoj cjenovnoj kategoriji.

Epson EH-TW7200

U suradnji s partnerskom tvrtkom Sigma Audio Koncept predstavljen i model Epson EH-TW7200, full HD 2D i 3D projektor namijenjen entuzijastima koji traže upečatljiv, ali cijenom pristupačan doživljaj kućnog kina potpune visoke razlučivosti sa širokim rasponom pomaka leće i visokim omjerom kontrasta.

Uz široki raspon pomaka leće, visoki omjer kontrasta od 120.000:1 i 3LCD tehnologiju ovaj 3D projektor početne klase s potpunom visokom razlučivošću nudi brojne napredne značajke po pristupačnoj cijeni. Donosi snažan i interaktivan doživljaj kućnog kina te predstavlja savršen način da ga se učini boljim.

Napredna tehnologija potpune visoke razlučivosti i Epsonova 3LCD tehnologija omogućuju da ovaj uređaj prikazuje sjajne slike vrhunske kakvoće za najrazličitije sadržaje. Jednako snažan izlazni snop bijelog i svjetla u boji od 2.000 lumena znači da možete gledati najnovije filmove jarkih i vjernih boja tijekom dana bez potrebe za zamračivanjem prostorije.

Široki raspon pomaka leće, snažni zoom objektiv i centrirana leća omogućuju brzo i jednostavno postavljanje projektora u različite položaje bez zamućivanja ili iskrivljenja slike.

Epsonova tehnologija poboljšanja svjetline i lagane radiofrekvencijske (RF) 3D naočale  s aktivnim zatvaračem i mogućnošću punjenja omogućuju gledanje jarkog 3D sadržaja. Osim toga, projektor jednostavno pretvara 2D filmove i videoigre visoke razlučivosti u 3D pa možete doživjeti još više 3D sadržaja.

Više informacija potražite na Epsonovim .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.