Epson EB-98, EB-945, EB-965 i EB-955W – prilagodljivi i ekološki nastavni projektori

Fotografija članka: Epson EB-98, EB-945, EB-965 i EB-955W – prilagodljivi i ekološki nastavni projektori

Tvrtka Epson je najavila nove modele cjenovno povoljnih 3LCD projektora namijenjenih obrazovnim organizacijama. To su modeli Epson EB-98, EB-945, EB-965 i EB-955W.

Oglas

Svi oni nude nove značajke, uključujući funkciju “moderatora” te pružaju visoku vrijednost za uloženi novac. Ovaj asortiman projektora nudi povećanu izlaznu snagu u lumenima te nove značajke, uključujući kabelsko i opcijsko bežično umrežavanje, Colour Universal Design (CUD) , HDMI ulaz, A/V utišavanje te vodoravni keystone klizač . Jednaka izlazna snaga bijelog i svjetla u boji omogućuje do tri puta svjetliju projekciju, što znači da nije potrebno spuštati zavjese, čak i na dnevnom svjetlu . Novi Epson EB-98, EB-945, EB-965 i EB-955W projektori su jednostavni za korištenje te imaju poboljšani omjer kontrasta 10.000:1 što jamči oštar i jasan prikaz.

Obzirom na rastući trend u razmjeni informacija na „pametnim“ uređajima te prijenosnim i tablet računalima novi projektori podržavaju rad aplikacijom iProjection za iOS i Android uređaje. iProjection omogućuje jednostavno dijeljenje informacija između mobilnih uređaja i Epsonovih projektora. Više informacija o iProjection aplikaciji dostupno je na poveznici .

Bolja kontrola i suradnja
Nova funkcija Moderatora ugrađena u modele Epson EB-98, EB-945, EB-965 i EB-955W omogućuje jednostavno povezivanje osobnih računala i „pametnih“ uređaja, a nastavnik ili „domaćin“ sastanka kontrolira sadržaj koji se projicira . Na taj način predavač može jednostavno kontrolirati prikazani sadržaj, a u prezentaciju se može istovremeno uključiti do 50 korisnika.

Eko značajke
Pomoću novog „eko“ izbornika smanjuje se negativan utjecaj na okoliš te se ostvaruje dugoročna ušteda. Izbornik na jednom mjestu prikazuje sve ekološke postavke i značajke na jednom mjestu. Funkcija automatskog zatamnjenja žarulje podešava svjetlinu lampe u skladu sa svjetlinom slike koja se prikazuje, što donosi smanjenu potrošnju energije i utjecaj na okoliš, kao i poboljšanje omjera kontrasta. Funkcije A/ V utišavanja te načina rada u pripravnosti dovode projektor u stanje super niske svjetline, čime se za 70 posto smanjuje izlazna snaga svjetla.


Jednostavan za korištenje
HDMI priključak omogućava reprodukciju video sadržaja u visokoj definiciji te zvuka u visokoj kvaliteti, bez obzira koristi li se projektor za poslovanje, u obrazovanju ili za zabavu. Jedinstveni Epsonov horizontalni keystone klizač i automatska vertikalna korekcija omogućavaju slobodu postavljanja projektora pošto korisnik uvijek dobiva pravokutnu sliku. Uz značajku Colour Universal Design (CUD) korisnici slijepi na boje (daltonizam) mogu lako upravljati izbornikom. LED boje su jasne, izbornik je intuitivan, te je upravljanje projektorom jednostavno za sve korisnike.

Modeli projektora Epson EB-98, EB-945, EB-965 i EB-955W biti će dostupni na tržištu od 1. listopada 2013. godine.

Ključne značajke: EB-98 EB- 945 EB-965 EB-955W
Jednaka izlazna snaga bijelog i svjetla u boji (u lumenima) 3,000 3,000 3,500 3,000
Razlučivost XGA XGA XGA WXGA
HDMI ulaz
Vodoravni keystone klizač
Automatsko okomito ispravljanje trapezoidne slike (keystone)
Kabelsko i bežično umrežavanje RJ45 i Wireless (opcija) RJ45 i Wireless (opcija) RJ45 i Wireless (opcija) RJ45 i Wireless (opcija)
A/V mute (utišavanje)
Eco postavke
Zoom 1,2x optički 1,6x optički 1,6x optički 1,6x optički
VGA ulaz 2 2 2 2
Zvučnik 16w 16w 16w 16w
Moderator funkcija
Epson Network Projection
Colour Universal Design (CUD)
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.