Epson EB-5530U, EB-5520W i EB-5510 novi cjenovno povoljni instalacijski projektori

Fotografija članka: Epson EB-5530U, EB-5520W i EB-5510 novi cjenovno povoljni instalacijski projektori

Epson EB-5530U, EB-5520W i EB-5510 video projektori donose impresivne značajke, snažno izlazno svjetlo i trajnost rada po povoljnoj cijeni, kako za poslovanje tako i za obrazovanje.

Oglas

Tvrtka Epson predstavlja nov asortiman instalacijskih video projektora za uporabu u poslovnom i obrazovnom sektoru. Novi su modeli konstruirani za projekcije natprosječno snažnog svjetla, trajan i pouzdan rad, sa svim značajkama koje može očekivati današnji korisnik, po vrlo povojnoj cijeni. U novi asortiman uključeni su modeli Epson EB-5530U (WUXGA), the EB-5520W (WXGA) i EB-5510 (XGA) koji odreda nude širok izbor značajki svojim potencijalnim korisnicima.

Sva tri modela u seriji EB-5000 projiciraju svjetlost snage 5500 lumena za oštru i jasnu sliku živopisnih boja, čak i u osvijetljenim prostorijama. Širok izbor opcija povezivanja omogućava jednostavno uklapanje uređaja u sobe za sastanke i učionice; opcije uključuju podršku za standarde Miracast i HDBaseT1, te dva HDMI priključka.

Serija projektora EB-5000 omogućava povoljan ukupan trošak vlasništva (TCO) ne samo zbog početnih cijena uređaja već i zbog cijene zamjenskih lampi. No uz zajamčenih deset tisuća sati rada2 korisnik možda neće niti morati razmišljati o zamjeni. Projektori su vro fleksibilni u radu i jednostavno ih je montirati uz funkciju vodoravnog i okomitog pomaka objektiva te širokim omjerom kontrasta.

U Epsonu smatramo kako je važno ponuditi sveobuhvatan asortiman instalacijskih projektora, kako vrhunske modele tako i modele početne cijene prilagođene proračunima poslovnog i obrazovnog sektora. Serija EB-5000 nudi  mnogo toga za povoljnu cijenu, uključujući 5500 lumena i trajnu lampu te je idealna za instalacije s više uređaja.
– Daniel Rose, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe

Serija projektora EB-5000 biti će dostupna na tržištu od 1. veljače 2017. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.