Epson EB-1985WU i EB-1430Wi serije novih inovativnih poslovnih projektora

Fotografija članka: Epson EB-1985WU i EB-1430Wi serije novih inovativnih poslovnih projektora

Novi projektori ultra kratkog dometa donose inovaciju upravljanja prstima (bez olovke) i trenutnu interaktivnost za poslovne sastanke. Predstavljamo Epson EB-1985WU i EB-1430Wi projektore.

Oglas

Tvrtka Epson najavila je šest novih 3LCD projektora kojima će osvježiti dvije serije uređaja i uvesti inovacije dosad neviđene na poslovnom tržištu. U seriju EB-1985WU uključena su četiri nova modela među kojima je i prvi Epsonov projektor s WUXGA razlučivošću lakši od pet kilograma te prvi model s podrškom za bežični standard Miracast. Serija EB-1430Wi sastoji se pak od dvaju novih interaktivnih sustava ultra kratkog dometa, s time da jedan podržava i upravljanje prstima (bez olovke). Svi novi modeli projiciraju u 3LCD tehnici koja jamči jednaku izlaznu snagu bijelog i svjetla u boji za jarku sliku živopisnih boja.

Epson Serija EB-1985WU (modeli EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W i EB-1970W) sastoji se od poslovnih projektora s dobrom povezivošću, neki dosižu WUXGA razlučivost i 4800 lumena za svijetle prezentacije s mnogo detalja vidljivih čak i pri danjem svjetlu. Svi modeli imaju po dva HDMI sučelja, te podršku za Wi-Fi i LAN, ugrađene zvučnike snage 16W i kompatibilni su s Epsonovom iProjection aplikacijom[1] te podržavaju bežične standarde Miracast i WiDi, za emitiranje sadržaja s tablet uređaja i pametnih telefona.

Epson EB-1985WU i EB-1430Wi serije novih inovativnih poslovnih projektora

Epson Serija EB-1430Wi (EB-1430Wi i EB-1420Wi) donosi projekcije ultra kratkog dometa u sobe za sastanke te interakciju dvjema olovkama. Novi način rada s dijeljenjem bijele ploče omogućava pregledavanje i obilježavanje sadržaja s pametnih uređaja bez potrebe za instalacijom posebne aplikacije. Multilokacijsko označavanje slika omogućava jednostavnu kolaboraciju između odvojenih ureda. EasyMP softver za nadzor putem mreže, mrežne projekcije i Multi PC projekcije te aplikacija iProjection1 omogućavaju jednostavno prikazivanje i dijeljenje sadržaja. Oba modela nude izlaznu snagu od 3300 lumena, WXGA razlučivost, po dva HDMI sučelja, ugrađene zvučnike snage 16W i po dvije interaktivne olovke.

Model EB-1430Wi povrh toga nudi i interakciju prstima. Riječ je o trenutnoj interakciji pomoću prirodnih gesta, kao stvorenoj za brzo naglašavanje važnih detalja. Ovu preciznu značajku jednostavno je podesiti i koristiti. Funkcionira uz pomoć laserske „zavjese“ koja prekriva sliku i osjetljiva je na pokrete jednog ili više prstiju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.