Epson Connect ispisuje i na Android 4.4 KitKat OS-u, bilo gdje i kada

Fotografija članka: Epson Connect ispisuje i na Android 4.4 KitKat OS-u, bilo gdje i kada

Trebate nešto ispisati preko svog Android smartfona? Ako je u blizini Epsonov pisač, preko Epson Connecta možete jednostavo ispisati što želite.

Oglas

Više od stotinu modela Epsonovih pisača podržava Epson Connect, odnosno bežični ispis s Android 4.4 pametnih telefona i tablet uređaja. Tim je povodom tvrtka Epson danas objavila podršku za Android Printing, platformu za ispis ugrađenu u operativni sustav AndroidTM*1 KitKat (inačica 4.4). S platformom Android Printing mobilni korisnici mogu jednostavno ispisivati dokumente, fotografije, web stranice i e-poštu, bez potrebe za instalacijom posebne aplikacije. Više od stotinu novih, ali i starijih pisača i višenamjenskih uređaja s podrškom za Epson Connect sada omogućuje ispis s najnovijih Android pametnih telefona i tablet uređaja koje na tržištu nude Google®, HTC®, Samsung® i drugi proizvođači.

Android Printing omogućava izravan ispis s Android uređaja, bez instalacije posebne aplikacije za ispis. Korisnici mogu pomoću svojih mobilnih uređaja pronaći pisače dostupne na mreži, podesiti format papira, odrediti stranice za ispis te ispisivati gotovo sve vrste dokumenata, slika i datoteka.

Nakon što preuzmu besplatni Epson Print Enabler korisnici mogu jednostavno ispisivati e-poštu, fotografije, web sadržaj ili važne poslovne dokumente na bilo koji kompatibilni Epsonov pisač. Među aplikacije s podrškom za ispis, dostupne na Google Play trgovini, spadaju ChromeTM, DriveTM, GalleryTM, GmailTM, PhotosTM i QuickofficeTM.

Epsonova rješenja za mobilni ispis
Epsonova platforma Connect sastoji se od rješenja za mobilni ispis s mobilnog uređaja ili osobnog računala, bilo s kojeg mjesta u svijetu, na pisač s Epson Connect podrškom*1. Epson je član organizacije Mopria Alliance (www.mopria.org) te tako potvrđuje posvećenost poboljšanju standarda mobilnog ispisa koji korisnicima omogućava jednostavan i praktičan ispis bez obzira na proizvođača, uređaj ili operativni sustav.

Više informacija potražite .

Epson Connect ispisuje i na Android 4.4 KitKat OS-u, bilo gdje i kada 01

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.