Epson Connect – bežični ispis za Amazon Kindle Fire HD i Fire HDX

Fotografija članka: Epson Connect – bežični ispis za Amazon Kindle Fire HD i Fire HDX

Pomoću Epson Connect od sada možete bežično ispisivati na Epsonove pisače s novih Amazon Kindle Fire HD i Kindle Fire HDX tableta.

Oglas

Epson od sada nudi podršku za ispis na Kindle Fire Printing, uslugu integriranog bežičnog ispisa za nova Kindle Fire HD i Kindle Fire HDX tablet računala. Veliki broj pisača s podrškom za Epson Connect rješenje bežičnog ispisa sada može pružiti mogućnosti mobilnog ispisa novoj obitelji Kindle Fire tablet računala s Amazon Fire OS 3.1  operativnim sustavom, što znači da korisnici mogu lakše no ikad bežično ispisivati dokumente, fotografije, pojedinosti o sastancima te poruke e-pošte.

Novi Kindle Fire modeli prvi su uređaji u ponudi Amazona s ugrađenom podrškom za bežični ispis, a u kombinaciji s pisačima koji podržavaju Epson Connect korisnici imaju pristup ispisu vrhunske kvalitete kod kuće ili na poslu. Dokumente, fotografije, e-poštu i stavke iz kalendara sada je moguće bežično ispisivati izravno s potpuno novih Kindle Fire HD i Kindle Fire HDX uređaja, na bilo koji kompatibilni model Epson pisača. Povrh toga, mobilni poslovni i kućni korisnici mogu pregledavati Microsoft Office datoteke i odmah ih ispisati, te tako uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac.

Za bežični ispis na uređajima Kindle Fire HD i Kindle Fire HDX potrebno je instalirati besplatnu nadogradnju Fire OS 3.1 softvera , dostupnu na adresi . Nakon instalacije, bežični ispis moguće je podesiti u svega nekoliko sekundi.

Epson Connect
Rješenje Epson Connect omogućava korisnicima pametnih telefona i tablet računala bežični ispis dokumenata, fotografija, e-pošte i web stranica s bilo kojeg mjesta na svijetu, na Epsonove pisače s Epson Connect podrškom .

Ink Tank uređaji s podrškom za Epson Connect:
– Epson L550 (ispis u boji, skeniranje, kopiranje, telefaks, ADF, ethernet)
– Epson L355 (ispis u boji, skeniranje, kopiranje, Wi-Fi)
– Epson M200 (jednobojni ispis, ispis, skeniranje, kopiranje, ADF, ethernet)

Epson Connect - bežični ispis za Amazon Kindle Fire HD i Fire HDX

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.