Epson AcuLaser M8000N za poslovne korisnike

Fotografija članka: Epson AcuLaser M8000N za poslovne korisnike

Epson AcuLaser M8000N za poslovne korisnike

Epsonov AcuLaser asortiman već je cijenjen na tržištu A3 laserskih pisača, a nova serija proizvoda sadrži rješenja koja unaprjeđuju Epsonovu ponudu pisača namijenjenih poslovnim korisnicima te otvaraju nove mogućnosti za partnerske prodavače.

AL-M8000 serija pisača omogućuje ispis uz razlučivost od 1200 dpi i postiže brzinu ispisa od 44 A4 stranice u minuti. Zahvaljujući takvoj brzini koja u kombinaciji s brojnim značajkama osigurava svestranu primjenu, Epsonova AL-M8000N serija pisača pogodna je za poslovne subjekte i organizacije koji svakodnevno ispisuju dokumente A3 formata. AL-M8000N serija pisača također podržava Genuine Adobe PostScript ® 3, PCL6, PCL5e, ESC/Page i PDF Direct Print. Nadalje, Ethernet 10/100 Base TX, high-speed USB, paralelno sučelje i opcija korištenja Type B sučelja omogućavaju raznoliku konektivnost ovog rješenja.

Iskoristite li mogućnost korištenja dodatnih ladica za papir, kapacitet se povećava sa standardnih 650 stranica na 2150 stranica. Svi modeli također imaju opciju korištenja pregradaka – za sortiranje i razdvajanje ispisa, što je vrlo korisno u dinamičnom uredu. Uz temeljni AL-M8000N model, dostupne su razne druge jedinice, kao npr. AL-M8000DN duplex (obostrana) verzija te AL-M8000D3TN duplex verzija s tri dodatne kazete za papir. Bitno je istaknuti i da se kod dvostranog ispisa nimalo ne gubi na brzini ni kvaliteti.

Brojne posebne značajke čine AL-M8000N seriju rješenjem za ispis svestranih mogućnosti. Među njima je mogućnost proširenja RAM prostora sa standardnih 128MB na 578MB, što je korisno za tvrtke koje ispisuju veće i složenije dokumente. U rješenje su uključene i napredne funkcije zaštite, primjerice Confidential Jobs, AntiCopy Pattern Function i SSL protokol, koje osiguravaju povjerljivost ispisanih dokumenata u uredskom okruženju.

Ključne osobine:
 Brz i kompaktan monokromatski A3 pisač – ispisuje do 44 stranice u minuti
 Natprosječna kvaliteta ispisa – True 1200dpi
 Genuine Adobe® PostScript® 3, PCL6, PCL5e, ESC/Page i PDF Direct Print kao standardne funkcije
 Sučelja: Standard Ethernet 10/100 Base Tx, High-Speed USB, Parallel Interface, Optional Type-B Interface
 Široke mogućnosti uporavljanja papirom (650 listova standardno, do 2150 listova opcionalno), opcionalni obostrani ispis te slagač
 Standardnih 128MB memorije može se proširiti do 578MB, a dostupna je i podrška za CompactFlash kartice
 Advanced Secure sigurnosne funkcije (SSL podrška, “Confidential Job”, “Anti Copy Pattern”)

Preporučena maloprodajna cijena, bez poreza, €1990 eura – uređaj dostupan na europskom tržištu od travnja 2009. godine.

Epson AcuLaser M8000N za poslovne korisnike

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.