EpicGear Defiant – modularna tipkovnica za ljubitelje video igara

Fotografija članka: EpicGear Defiant – modularna tipkovnica za ljubitelje video igara

Čini se kako je u posljednje vrijeme pojam “modularnost” postao vrlo popularan. Tim bismo pojmom mogli opisati i EpicGear Defiant, novu vrhunsku tipkovnicu za gamere.

Oglas

Kada kažemo “modularno” tada mislimo kako sami možete dodavati dijelove, što je slučaj i s ovom tipkovnicom. EpicGear Defiant ima svoj osnovni dio, no možete je nadograditi do te mjere da je praktički nećete niti prepoznati. To je nešto slično kao kada tunirate automobil – u prvom redu vizualno.

EpicGear Defiant tipkovnica je u potpunosti modularna i donosi neke stvari koje smo već vidjeli na nekim drugim uređajima kao što su smartfoni, tableti i slični. No, ovako nešto slično vjerojatno još niste vidjeli na nekoj tipkovnici. Takozvani “Modular-Matrix-Structure” (EG MMS) način dograđivanja tipkovnice je zaista impresivan, tako da možete kombinirati različite mehaničke prekidače – EG Grey (linearne), EG Orange (taktilne) i EG Purple (taktilne i klik prekidače).

Na video prilogu niže moći ćete vidjeti kako se tipkovnica može nadograditi različitim mehaničkim dodacima tako da ćete dobiti nešto puno… naprednije. Nećemo vam više reći niti riječ, pogledajte i sami.

U stvari, reći ćemo samo kako EpicGear Defiant modularna mehanička tipkovnica u trgovine dolazi idući mjesec, a prodavat će se po preporučenoj cijeni od 89,99$.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.