Entrio Facebook Shop rješenje i Algebra nude najniže cijene školovanja za verificiranu edukaciju

Fotografija članka: Entrio Facebook Shop rješenje i Algebra nude  najniže cijene školovanja za verificiranu edukaciju

Učilište Algebra putem web trgovine koju je razvio Entrio na svojoj Facebook stranici omogućuje ostvarivanje znatnih popusta za tečajeve u svojim poslovnicama širom Hrvatske.

Hrvatska tvrtka Entrio predstavila je javnosti nadogradnju svoje postojeće web platforme za organizaciju događanja i online prodaju seminarskih kotizacija ili ulaznica – mogućnost implementacije taba za e-trgovinu putem Facebook fan stranice organizatora.

Entrio sustav spaja organizatore događanja i njihove posjetitelje kroz jednostavnu, ali naprednu online platformu koja je organizatorima uštedila vrijeme i povećala prodaju, a posjetiteljima olakšala proces pronalaženja i uplate. Od danas se cijeli proces kupnje može odvijati i putem Facebook stranica, a prvi je korisnik ovog sustava na svojim .

"S obzirom na brojku od 1,5 milijuna Facebook korisnika u Hrvatskoj koja raste iz dana u dan, jasno je da je danas gotovo nezamislivo izostaviti Facebook iz marketinške i prodajne strategije bilo koje ozbiljne tvrtke. Dodavši na to i činjenicu da sve više korisnika Interneta, većinu vremena i do većine informacija dolazi unutar samog Facebooka, a za određenu skupinu ljudi Facebook čak postaje i sinonim za Internet, postaje jasno koju prednost Entrio Facebook shop donosi svojim korisnicima", izjavio je Berislav Marszalek, suosnivač tvrtke Entrio.

Prva primjena Entrio Facebook trgovine – Učilište Algebra
Prvi Entrio Facebook shop implementiran je za Algebru, vodeće informatičko učilište u regiji, koja je svojim polaznicima ponudila mogućnost izbora odabranih obrazovnih programa po iznimno povoljnim cijenama.

Uplatom upisnine za pojedini program obrazovanja s upisom u radnu knjižicu, a putem Entrio sustava na Algebrinoj Facebook stranici, korisnici mogu uštedjeti čak do 2.500,00 Kn za neke od najpopularnijih programa obrazovanja s upisom zvanja u radnu knjižicu. Programi poput WEB dizajnera, programera internetskih aplikacija, CAD specijalista, ECDL operatera, Samostalnog knjigovođe, Cisco mrežne akademije i dr. dostupni su u čak 10 gradova.

Nakon uplate upisnine korištenjem kreditne ili debitne kartice (American Express, Diners, MasterCard, Visa ili Visa Electron) potvrda o uplati i jedinstvena šifra kotizacije stižu korisniku na mail adresu. Po zaprimanju potvrde, sve što je potrebno nakon toga je javiti se sa svojom osobnom iskaznicom u Algebrinu podružnicu koju je korisnik odabrao, kako bi se dostavili dokumenti i potpisao ugovor o pohađanju nastave. Kupovina je u potpunosti sigurna i brza, a prijenos podataka je zaštićen najnovijim sigurnosnim protokolima i T-Com-ovim PayWay sustavom. Sučelje za on-line kupovinu otvara se putem Facebook aplikacije kako bi korisnici neometano mogli pretraživati.

"Sustav koji smo razvili zajedno s Entrio ekipom omogućava nam korak manje u procesu komunikacije s polaznicima i značajno smanjuje troškove. Upravo zbog toga odlučili smo ponuditi našim budućim polaznicima trenutno najpovoljnije cijene verificiranog obrazovanja na svim lokacijama u Hrvatskoj“, izjavio je Hrvoje Balen, član uprave Algebre i dodao: "Entrio je mlada firma kojoj Algebra pomaže još od faze inicijalnog pokretanja posla i oni su upravo odraz onoga što je naša misija – omogućavati pojedincima razvoj karijere kroz tehnologije i poslovna znanja“.

Entrio Facebook Shop rješenje i Algebra nude  najniže cijene školovanja za verificiranu edukaciju

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.