Ženski laptop?

Racunalo.com foto

„Žene više ne žele nositi ogromne crne bezlične kutije, teške po nekoliko kilograma. One prije svega traže prijenosno računalo koje će ih dojmiti svojim dizajnom, a onda uspoređuju njegove mogućnosti i karakteristike kao što su težina, veličina zaslona i izgled torbe..” – naglasila je Gordana Puhelek, dirktorica notebook centra Mikronis, prvog specijalizirane trgovine u Hrvatskoj za prodaju prijenosnih računala.


Istaknula je primjer novog Asusovog prijenosnog računala ASUS S600F koje je izrazito malih dimenzija i težine, a posebnost mu je da je obložen pravom kožom. U paketu dolazi posebno dizajnirana ženska torba za laptop i kožom obložen optički miš.Tehničkim karakteristikama ovo računalo spada među jače prijenosnike, jer je opremljeno Intel-ovim dvojezgrenim procesorom, 1GB radne memorije, 100GB tvrdim diskom i DVD snimačem. Od priključaka ima gigabitnu mrežnu karticu, FireWire, 4-u-1 čitač kartica te Bluetooth a podržava i bežičnu mrežu 802.11a/b/g. Unutar cijene od 16.451,08 kn uračunato je dvogodišnje jamstvo i torba.
Više informacija može se dobiti na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.