EMC sklopio ugovor s RRC BT Poslovne Telekomunikacije za područje Hrvatske

Fotografija članka: EMC sklopio ugovor s RRC BT Poslovne Telekomunikacije za područje Hrvatske

Značenje te suradnje je tim veće jer je EMC nedavno objavio potpuno nove obitelji VNX midrange storage i DataDomain backup rješenja te će zahvaljujući ostvarenoj suradnji isti biti lakše dostupni.

Oglas

S ciljem dodatnog osnaživanja vodeće tržišne pozicije u Hrvatskoj i povećanju dostupnosti svojih proizvoda i rješenja, EMC je s tvrtkom RRC BT Poslovne Telekomunikacije d.o.o. potpisao ugovor kojim RRC BT Poslovne Telekomunikacije d.o.o. postaju distributer za područje Hrvatske.

Povodom sklapanja suradnje, Ranko Zec, Senior Sales Manager za Hrvatsku istaknuo je:
„Vrlo smo zadovoljni poslovnim rezultatima na hrvatskom tržištu u protekle dvije godine, jer smo ostvarili rast prihoda i tržišnog udjela. Nadamo se da ćemo u suradnji sa RRC-om doprijeti do novih korisnika te unaprijediti podršku postojećim korisnicima i partnerima.“

Ana Blažinić, direktorica RRC BT Poslovne Telekomunikacija d.o.o. naglasila je:
“RRC je potpisom ugovora sa proizvođačem opreme EMC²  dodatno zaokružio postojeću paletu IT rješenja i usluga koje se baziraju na vodećim svjetskim brandovima kao što su Cisco, Avaya, Check Point, Motorola i sl. Uvođenjem tehnologija ovog globalnog leadera u RRC portfolio u mogućnosti smo, kao VAD distributer, svojim partnerima i njihovim krajnjim korisnicima pružiti kompletnu uslugu koja se sastoji od analize postojećeg stanja infrastrukture kod korisnika, dimenzioniranja rješenja u skladu sa korisnikovim zahtjevima i potrebama, implementacije rješenja, obuke partnera i korisnika, pristupa skladištu rezervnih dijelova, tehničke podrške i održavanja sustava u garantnom i izvan garantnom roku.“

EMC sklopio ugovor s RRC BT Poslovne Telekomunikacije za područje Hrvatske

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.