Elephone W1 smartwatch – još jedan simpatični wearable device

Fotografija članka: Elephone W1 smartwatch – još jedan simpatični wearable device

Voljeli ih ili ne, željeli ih ili ne, oni su tu – wearable device, uređaji odnosno gadgeti koje možete nositi i na sebi. Elephone W1 smartwatch je prvi kompanijin takav uređaj.

Oglas

I tvrtka Elephone se bacila na proizvodnju wearable device gadgeta, po uzoru na poznatije kompanije, nadajući se kako će dostojno konkurirati Samsungovom Gear Live ili LG-jevom G Watchu. Čini se kako je ključni trenutak bilo predstavljanje Googleovog Android Weara, tako je nastao i novi Elephone W1 pametni sat (smartwatch).

Ovaj se uređaj može pohvaliti LED svjetlima raspoređenih na ekranu rezolucije 32×64 točaka, tako da mu je i jedna od jačih funkcija vrlo mala potrošnja baterije, koja je inače veličine 150 mAh. Elephone W1 smartwatch će vam javiti ukoliko imate poziv, poruku ili email, možete daljinski kontrolirati kameru na smartfonu. Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima možete i primiti poziv i razgovarati.

Ugrađen je i pedometar (mjeri koliko ste hodali, trčali ili biciklirali i te podatke pohranjuje u fitness log). Tu je i mogućnost praćenja spavanja, kao i alarm koji vam javlja ako je smartfon previše udaljen od vas (ne možete ga zaboraviti ponijeti). Vezu ostvaruje preko Bluetootha, dakle reagira na udaljenost do 10 metara.

Elephone W1 smartwatch za sada još nije u prodaji, ali očekujemo kako će se pojaviti uskoro na globalnom tržištu.

Elephone W1 smartwatch - još jedan simpatični wearable device

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.