Elephone S9 će naslijediti popularni i odlično prodavani S8

Fotografija članka: Elephone S9 će naslijediti popularni i odlično prodavani S8

Novi Elephone S9 će morati postaviti nove standarde ako bude htio prestići prodaju popularnog kompanijinog S8 smartfona. Kažu kako od njega možete očekivati… puno.

Oglas

Prema neslužbenim najavama novi Elephone S9 će imati zakrivljeni ekran po lijevom i desnom rubu što možete vidjeti i po slikama koje je kompanija objavila na svojim Facebook stranicama. Ali to nije ništa novo jer je i imao također dvostruko zakrivljeni ekran.

Ono što bi ovdje trebalo biti novo je, kažu, fleksibilni AMOLED ekran omjera 18:9 što je trenutno u modi. Na žalost iz priloženih slika ne možemo vidjeti puno, ali očekujemo kako će gornji i donji rub biti minimalistički. Isto tako, spominje se kako će raditi na nekom od najjačih Qualcommovih procesora, i to će biti zanimljiva informacija.

Dok se ne pojave neki konkretniji podaci bacite oko na priložene fotke. Čini nam se kako bi mogli očekivati puno od Elephone S9 smartfona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.