Elephone S8: uz impresivan dizajn dolazi i QHD ekran

Fotografija članka: Elephone S8: uz impresivan dizajn dolazi i QHD ekran

Elephone je još jedna kineska kompanija poznata po uređajima koji se ističu dobrim omjerom uloženog i dobivenog, a sada je u pripremi ovogodišnji flagship kompanije kojeg će prema dosadašnjim informacijama krasiti stvarno odlične specifikacije, ali i prekrasan dizajn.

Oglas

Riječ je o Elephone S8 pametnom telefonu koji sa čak tri svoje strane ne bi trebao imati gotovo pa nikakve rubove oko ekrana. Kada smo već kod ekrana on je i glavna zvijezda ove vijesti. Naime, Elephone S8 bi prema internetskim šuškanjima trebao doći sa velikim ekranom od 6 inča, a pričalo se i o 1080p rezoluciji. Na radost mnogih ljubitelja što oštrije slike, čini se da će Elephone S8 ipak doći sa QHD, a ne sa FHD ekranom. Nama golim okom teško primjetna razlika, ali na papiru zvuči odlično.

Najnovije glasine spominju i bateriju veću od 4.000 mAh koja bi se trebala pobrinuti za besprijekornu autonomiju ovog flagshipa. Ovakva bi QHD ili 2K rezolucija trebala omogućiti oštriju sliku i detalje na igricama i VR sadržajima.

Kako god bilo uređaj sa QHD ekranom od 6 inča bi u ovom bi slučaju trebao korisnicima omogućiti zaista odlično iskustvo kod gledanja filmova, video spotova, kod igranja igrica ili pak pregledavanja fotografija te raznih VR sadržaja. Sa dizajnom koji vuče neke poveznice sa Sharp Aquos i Xiaomi Mi Mix modelima, Elephone S8 je slijedeća velika stvar za ovu kinesku kompaniju.

Osim zaista prekrasnog dizajna Elephone S8 nije za odbaciti ni kada su u pitanju specifikacije. Naći će se tu i MediaTek Helio X20 procesor uparen sa 4 GB radne te sa 128 GB interne pohrane, a kao operativni sustav naveden je Android 7.0 Nougat. Zanimljive su i kamere; tako Elephone S8 prema spomenutim glasinama i sa prednje i sa stražnje strane nudi dvostruku 13 MP/21 MP kameru.

Zvuči i izgleda odlično, zar ne?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.