Elephone S8: prve fotografije otkrivaju fantastičan dizajn

Fotografija članka: Elephone S8: prve fotografije otkrivaju fantastičan dizajn

Riječ je o pametnom telefonu o kojem se počelo šuškati još prošle godine u prosincu, no ipak je ostalo samo na tome. Naime, do sada se nisu pojavili nikakve zanimljive informacije koje bi otkrile nešto više o njemu.

Oglas

No, čini se kako je kompanijinoj šutnji došao kraj te je na službenoj Twitter stranici objavljen niz fotografija koje prikazuju pametni telefon koji gotovo da nema rubova oko ekrana – nešto vrlo slično Xiaomi Mi Mix-u. Glavna zvijezda ovih fotografija je Elephone S8 – pametni telefon koji nikako da konačno bude i službeno predstavljen javnosti. Ove fotografije su kompanijin dokaz javnosti kako se na ovom phabletu i dalje radi te nije zaboravljen na nekoj udaljenoj polici tvornice.

Većina specifikacija je za sada nepoznata, no šuška se o velikom 6-inčnom ekranu FHD rezolucije te o MediaTek-ovom Helio X27 procesoru. Kod donjeg se ruba ekrana nalazi veći senzor otiska prsta, a moramo zaključiti kako nam je žao da nije prikazana i stražnja strana uređaja. Naime, ovakva bi nam fotografija potvrdila nalazi li se na novom Elephone S8 modelu i dvostruka stražnja kamera koja je gotovo pa postala standard na svim high-end uređajima.

Kako god bilo nadamo se da će i ovaj phablet uskoro ugledati svijetlo dana, pogotovo s obzirom na to da po svemu sudeći dolazi kao konkurencija Xiaomi Mi Mix-u koji je već predstavljen i u prodaji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.