Elephone S7 – sve što je do sada najavljeno je točno?

Fotografija članka: Elephone S7 – sve što je do sada najavljeno je točno?

Ako pogledate oba video priloga u nastavku, čini nam se kako se velika buka koja se podigla oko nadolazećeg Elephone S7 smartfona – točno. Da, izgleda kako će zaista imati blago zakrivljeni ekran bez rubova.

Oglas

O tome vam svjedoči prvi video, a na kojem se dobro vidi kako će izgledati novi Elephone S7 smartfon. Je li slučajno što su ga baš nazvali S7 ili su željeli malo bocnuti Samsungov Galaxy S7 sami zaključite, ali neka poveznica sigurno postoji. Izgled je vrlo sličan, boje su drugačije, a razlikovat će se po onome što se nalazi unutra.

No, s obzirom na ranije najave o čemu smo te kada se pojavi u prodaji mogao bi biti jedan od najisplativijih uređaja na tržištu, nešto slično kao što je to sada . I iz drugog videa možete saznati neke nove informacije o ovom vrlo zanimljivom uređaju o kojem nas praktički svakodnevno ispitujete, tako da ćemo ga svakako morati nabaviti.

Ono što kaže proizvođač je kako je za proizvodnju ovog uređaja upotrijebio najnoviji IMF proces koji se sastoji od 15 koraka u proizvodnji, a rezultat je ono što možete vidjeti na videu. U prvom se redu to odnosi na efekt boja, ali i sam njegov izgled je, morate priznati, vrlo efektan. Tko ga bude imao sigurno će biti viđen u društvu, ako vam je do toga stalo.

Spomenimo i kako je prednja i stražnja strana dodatno prekrivena 2.5D zakrivljenim zaštitnim staklom. Kako saznajemo, Elephone S7 će se u prodaji pojaviti tijekom idućeg mjeseca.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Evo još jedan video koji se pojavio nekoliko dana kasnije…

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.