Elephone S7 – nema rubova ekrana, ima Helio X20 i cijenu ispod 100$

Fotografija članka: Elephone S7 – nema rubova ekrana, ima Helio X20 i cijenu ispod 100$

Približava se vrijeme kada će se novi i prilično zanimljivi Elephone S7 pojaviti u prodaji. Tko ne bi htio imati smartfon koji je imitacija Samsungovog Galaxyja, no po neusporedivo nižoj cijeni. A karakteristike? Vrlo zanimljive.

Oglas

O ovom zanimljivom smartfonu smo već u nekoliko navrata, tako da nam nije nepoznat, a niti vama ako nas redovito pratite. Znamo kako će se Elephone S7 pojaviti u dvije inačice, a poznate su i praktički sve karakteristike.

Samo ćemo vas podsjetiti kako će imati 5,5 inčni ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a kao što možete vidjeti na slici ispod zaista neće imati rubove ekrana. Lijevi i desni rub su blago zaobljeni, a ekran se proteže skroz do kraja. Bit će zanimljivo vidjeti ovaj uređaj uživo. Očekujemo kako će imati i neku zaštitu za ekran.

Smartfon će raditi na MediaTekovom 10-jezgrenom Helio X20 na 2,3 GHz, uz 4-jezgrenu Mali-T880 MP4 na 880 MHz, a imat će 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Na raspolaganju će vam biti i kamere od 8 MP i 16 MP, dolazi u tamno plavoj i tamno zelenoj boji, tako da ove slike nisu slučajnost :)

Prodaja počinje idući mjesec, u rujnu, pojavit će se u više inačica, a osnovni model će koštati manje od 100$, uvjeravaju nas u kompaniji. Zanima nas i cijena jačeg modela, nadamo se da ćemo i to ubrzo saznati.

Ono što ne znamo je li ovo konfiguracija jačeg ili slabijeg modela, pretpostavljamo kako će se razlikovati u radnoj i internoj memoriji. Strpimo se još malo…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.