Elephone S7 i Elephone R9 rezervacije u tijeku, uplate od 20 listopada

Fotografija članka: Elephone S7 i Elephone R9 rezervacije u tijeku, uplate od 20 listopada

Čini nam se kako u kineskoj kompaniji zadovoljno trljaju ruke, jer i prije nego što su uopće počele prve uplate već imaju više od 193.200 rezervacija (dok smo ovo pisali) za Elephone S7 i Elephone R9 smartfone.

Oglas

Moramo priznati kako ste nam poslali velik broj upita za prvi smartfon, , o kojem smo puno pisali. Kao i njegov brat imat će pretprodajnu cijenu od samo 139,99$ što je vrlo konkurentska cijena s obzirom na ono što nude smartfoni. O oba modela smo puno pisali posljednjih tjedana tako da vjerujemo kako o njima praktički znate sve.

Cijena je zanimljiva i iz tog razloga što ćete za taj novac dobiti uređaje koji rade na 10-jezgrenom MediaTekovom Helio X20 procesoru, uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, a što je zaista moćno. Naravno, valjalo bi vidjeti kako ovi modeli rade jer ono što je na papiru nekada zna i prevariti. Ipak, morate priznati dobro zvuči. Oba imaju 5,5 inčne ekrane FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, čitače otiska prsta skrivene u prednjoj Home tipki, te stražnju kameru od 13 MP.

Elephone S7 ima čitač otiska prsta s takozvanom e-touch funkcijom, In-Cell IPS ekran bez rubova, te plastično kućište (PVC) od čak 15 slojeva koji mu i daju posebnu presijavajuću funkciju. Dolazi u četiri boje, zlatna i crna, te ranije najavljene živopisne zelena i plava.

Elephone R9  ima metalno kućište i po vanjskom izgledu neodoljivo podsjeća na mješanca između iPhone 6 i iPhone 7 smartfona. Ekran ima rubove od tek 0,6 milimetara, a smartfon je tanak samo 7,55 milimetara. Inače dolazi u zlatnoj, crnoj i plavoj boji.

Za spomenuti novac ovo nam se čine kao vrlo zanimljivi uređaji. Dodatne detalje potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.