Elephone S3: ekran bez rubova u potpuno metalnom tijelu

Fotografija članka: Elephone S3: ekran bez rubova u potpuno metalnom tijelu

Elephone je vrlo produktivna kineska kompanija koja priprema još jedan zanimljivi pametni telefon naziva S3.

Oglas

Sve češće se u svijetu pametnih telefona čuje za naziv Elephone – sinonim za kinesku kompaniju koja nastoji ponuditi uređaje što boljih specifikacija po što konkurentnijoj cijeni.

Elephone S3 je uređaj kojega je kompanija najavila putem svojeg službenog Facebook profila u obliku slika te je dodala još nekoliko detalja o ovom zanimljivom smartfonu. Cijena po kojoj će se prodavati je 150 američkih dolara, a bit će predstavljen negdje tijekom ožujka ove godine.

Za sada je poznato da će imati potpuno metalno tijelo i ekran bez rubova sa lijeve i desne strane koji će imati dijagonalu 5.2 inča i FHD rezoluciju. Uz to spominje se i “Touch ID” senzor otiska prsta te podrška za brzo punjenje.

Prema nekim informacijama Elephone S3 će se pojaviti u zlatnoj, ružičasto zlatnoj i srebrnoj verziji sa 3 ili 4 GB radne memorije, 32 GB interne memorije te sa 13 MP stražnjom kamerom.

1-Elephone-S3_result-660x314 2-Elephone-S3_result 3-Elephone-S3_result-660x345

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.