Elephone R9 s potpuno metalnim kućištem i safirnim staklom

Fotografija članka: Elephone R9 s potpuno metalnim kućištem i safirnim staklom

Ova kineska kompanija je posljednjih nekoliko mjeseci izbacila najave za nekoliko vrlo zanimljivih uređaja. Nadamo se kako će se u prodaji pojaviti i novi Elephone R9.

Oglas

O ovom su se uređaju počelo šuškati prije više od mjesec i pol dana, o čemu smo nešto i . Radi se o phabletu s ekranom od 5,5 inča i Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, te s vrlo tankim i elegantnim kućištem, koje je u potpunosti metalno i koje je prekriveno zaštitnim safirnim staklom. Iz opisa Elephone R9 uređaja nije precizirano da li se to odnosi samo na ekran ili i stražnji dio kućišta, nadamo se kako ćemo i to brzo saznati.

Inače radi na MediaTekovom MT6797 (Helio X20) procesoru na 2,3 GHz uz Mali-T880 MP4 grafiku na 780 MHz. Na raspolaganju su vam kamere od 5 MP i 13 MP, a ugrađen je i čitač otiska prsta smješten u Home tipki. Ako vas zanima ima li LED notifikacijsko svjeto – ima i to u tri boje.

Dodajmo ovoj priči i kako je izbacila i novu finalnu inačicu CyanogenMod 13.0 OS za Elephone P9000, dok će Elephone P9000 Lite i Elephone M3 svoje stabilne inačice OS-a. Više o tome možete pronaći na .

Inače, vidimo kako na traju i neke akcije, nije loše i to provjeriti :)

Dosta smo uređaja testirali od ove kompanije, čak i neke akcijske kamere, a sve recenzije možete pročitati na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.