Elephone priprema smartfon bez rubova oko ekrana; donosimo prve slike

Fotografija članka: Elephone priprema smartfon bez rubova oko ekrana; donosimo prve slike

Čini se kako je kineska kompanija Elephone odlučila slijediti nove trendove koje su nametnuli LG G6 i Samsung Galaxy S8 sa omjerima ekrana 18:9 odnosno 18.5:9.

Oglas

Osim neuobičajenog omjera ekrana Elephone je odlučio usvojiti još jedan trend, a to je dizajn bez rubova oko ekrana koji je započeo Xiaomi Mi Mix. Ova su se navedena tri uređaja uspjela u velikoj mjeri riješiti rubova oko ekrana, no unatoč tome teško se po tom pitanju mogu nositi sa smartfonom na kojem radi kompanija Elephone.

Bitno je spomenuti da se ovdje još uvijek radi o prototipu tako da nema informacija kada možemo očekivati njegovo predstavljanje ili kolika će mu biti cijena. Naravno, podatci o specifikacijama su još uvijek nepoznati.

Jedna od stvari koja nam je zapela za oko na ovim slikama je da ovaj smartfon nema selfie kameru, čak niti na donjem rubu kao Mi Mix. Još jedna stvar koja je izostala na ovom atraktivnom uređaju prema onome što možemo vidjeti je senzor otiska prsta, tako da postoji mogućnost da ga je Elephone odlučio smjestiti ispod stakla ekrana. U svakom slučaju ovaj smartfon izgleda odlično.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.