Elephone P9000 Edge će imati zakrivljeni 5,7 inčni QHD ekran

Fotografija članka: Elephone P9000 Edge će imati zakrivljeni 5,7 inčni QHD ekran

Ova kineska kompanija počela je koračati krupnim koracima. Upravo su najavili novi pametni telefon, model Elephone P9000 Edge koji će, kako to i njegov naziv sugerira, imati zakrivljeni ekran.

Oglas

Ako je suditi po priloženim slikama, bit će zakrivljen s obje strane. Inače, ekran bi trebao biti 5,7 inčni i QHD rezolucije od 2560 x 1440 točaka, a potpisu je ga JDI (Japan Display Inc). Osim toga, već je potvrđen i čitač otiska prsta, kao i SmartKey tipka. Sve je to kompanija objavila na svom blogu.

Prikaz sadržaja na ekran bi trebao biti puno življi, paleta boja šira i s jačim kontrastom i osvjetljenjem (17%). Posebna SmartKey tipka nalazi se s lijeve strane, odmah ispod utora za SIM kartice, što možete vidjeti i na slici niže. Sa stražnje strane vidimo dvostruku kameru s isto tako dvostrukom i dvotonskom LED bljeskalicom.

Ono što smo još prepoznali na slici je USB Type-C ulaz. Kao procesor se najčešće spominje MediaTekov 10-jezgreni Helio X20, dok neki spominju i Helio P10, no nekako nam je vjerojatnija ova prva varijanta. I to je sve što se za sada zna o nadolazećem Elephone P9000 Edge.

U međuvremenu možete pročitati našu recenziju , također novog smartfona, a kojeg smo nedavno testirali.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.