Elephone P8 i P8 Mini stižu uskoro u vrlo atraktivnoj crvenoj boji

Fotografija članka: Elephone P8 i P8 Mini stižu uskoro u vrlo atraktivnoj crvenoj boji

Veći ili manji, s jednostrukom ili dvostrukom kamerom? Kako god okrenuli, pojavila se nova Elephone službena stranica s novim modelima, među kojima su zanimljivi modeli – Elephone P8 i P8 Mini.

Oglas

Ono što je novo kod njih je činjenica kako će se pojaviti u “Red Wine” crvenoj boji, no i njihove karakteristike su prilično zanimljive. U kompaniji su odlučili napraviti dva P8 modela – veći za gaming i filmove, te manji koji je kompaktniji i lakše stane u džep. Izbor je na korisnicima kojeg će crvenka odabrati.

Kućište je naravno metalo, posebno je proizvedeno u raznim tehnikama, tako da je i boja dobila poseban sjaj. Oba modela ima prednju kameru od 16 MP. Ponešto se razlikuju u hardveru. Elephone P8 radi na Helio P25 procesoru, stražnju kameru od 21 MP, 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 256 GB, te ima veći 5,5 inčni FHD ekran.

Manji Elephone P8 Mini radi na MediaTekovom MT6750 procesoru, ima 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, kao i stražnju kameru od 13 MP. Ekran je manji 5 inčni FHD kojeg potpisuje Sharp.

Vjerojatno smo vas zainteresirali za ova dva modela, tako da više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.