Elephone P8 3D: prve slike i specifikacije nadolazećeg 3D smartfona

Fotografija članka: Elephone P8 3D: prve slike i specifikacije nadolazećeg 3D smartfona

Malo nakon što smo objavili vijest kako kineska kompanija Elephone radi na svom prvom 3D pametnom telefonu za čije korištenje nisu potrebne posebne 3D naočale dolaze nam i njegove slike, ali i popis specifikacija. Pa pogledajmo što Elephone P8 3D donosi.

Oglas

Prema nekim informacijama koje su navodno potekle od izvora koji se nalaze unutar kompanije, Elephone P8 3D će raditi na osmojezgrenom MediaTek MT6750T procesoru koji će biti uparen sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije.

Prednju stranu će krasiti veliki 5.5-inčni ekran 1080p rezolucije, a na području kamera ovaj će 3D pametni telefon raspolagati dvostrukom stražnjom kamerom sa 2 MP i 13 MP senzorima te sa 16 MP prednjom selfie kamerom koja će imati otvor blende f/2.0 te funkciju tzv. „meke“ bljeskalice kako bi se dobile što kvalitetnije i ljepše selfie fotografije. Ukratko, to bi bilo to od poznatih specifikacija.

Osim nove 3D tehnologije koja neće zahtijevati korištenje posebnih 3D naočala, kompanija je kod novog Elephone P8 3D pametnog telefona razvila i posebnu tehnologiju za praćenje pogleda koja će povećanjem kuteva gledanja uvelike poboljšati 3D korisničko iskustvo. Vrijeme će pokazati hoće li kompanija uspjeti dobiti pravo 3D korisničko iskustvo ili će to biti još jedan u nizu „promašaja“, no svakako ćemo pratiti svaku novu informaciju o ovom veoma zanimljivom pametnom telefonu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.