Elephone P5000 Dual SIM ima najjaču bateriju na tržištu – 5350 mAh !!!

Fotografija članka: Elephone P5000 Dual SIM ima najjaču bateriju na tržištu – 5350 mAh !!!

Kada se pojavi na tržištu u siječnju 2015. godine, Elephone P5000 Dual SIM bit će novi rekorder. Točnije, imat će najjaču bateriju u pametnom telefonu na svjetskom tržištu.

Oglas

Znate li tko je trenutno rekorder? To je koji se može kupiti i na hrvatskom tržištu (cijena oko 2000 kn), a koji ima, kao što to i njegov naziv sugerira, bateriju od 5000 mAh. Jedan od jačih je i naš redakcijski s baterijom od 4000 mAh koja traje nevjerojatno dugo. Naravno, ima ih još, ali ovih smo se nekako odmah sjetili.

Činjenica je kako nas proizvođači pumpaju s novim 8-jezgrenim procesorima, više memorije, prostora za pohranu podataka, boljim rezolucijama ekrana i jačom grafikom. No, uglavnom svi zaboravljaju na jednu vrlo važnu karakteristiku koja je mnogima možda i najvažnija – baterija. Koliko god imali novi i jaki pametni telefon, on i dalje jedva izdržava preživjeti jedan dan do slijedećeg punjenja. Oni koji izdrže dva dana njihovi su vlasnici itekako sretnici. E, pa, Elephone P5000 će vas riješiti tih problema. Sa svojom mega-baterijom od 5350 mAh preuzima vodstvo i postaje smartfon sa najjačom baterijom. U kompaniji tvrde kako ćete bez problema moći koristiti uređaj čak 4 dana do slijedećeg punjenja. Oni koji moraju imati sve upaljeno i ne vole štedjeti, njima će baterija potrajati barem 2 dana.

Što se tiče hardverskih specifikacija, one su vrlo zanimljive. Elephone P5000 ima 5 inčni IPS ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka (440 ppi). Radi na novom 8-jezgrenom MediaTekovom MT 6592 procesoru (ARM Cortex-A7) na 1,7 GHz, te ima 4-jezgrenu ARM Mali-450 MP4 grafiku na 700 MHz.

Ugrađeno je 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza. Tu su i dvije kamere od 8 MP za odlične selfije i 16 MP za općenito odlične fotografije. Ono što dodatno ima ovaj model je čitač otiska prsta (napredna ID tehnologija), što dodatno povećava sigurnost samog uređaja odnosno vaših podataka koji su pohranjeni u njega.

Elephone P5000 radi na Android 4.4.2 KitKat OS-u, a podržava dvije SIM kartice te quad-band 2G GSM i tri-band 3G WCDMA mreže, kao i Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, USB OTG,… U prodaji će se pojaviti u siječnju 2015. godine po za sada nepoznatoj cijeni. Više podataka potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.