Elephone P25 nudi 6 GB RAM-a i Helio P25 ispod „haube“

Fotografija članka: Elephone P25 nudi 6 GB RAM-a i Helio P25 ispod „haube“

Još se krajem prošle godine počelo šuškati kako iz poznate kineske kompanije Elephone dolazi pametni telefon sa velikih 6 GB radne memorije.

Oglas

Sada su do nas došle informacije kako se ovdje radi o Elephone P25 modelu pametnog telefona, koji će se baš kako mu i sam naziv sugerira u svom radu oslanjati na MediaTek-ov Helio P25 procesor koji će biti dovoljan za podršku ovako velikoj količini radne memorije koja polako postaje standard u pametnim telefonima više klase.

Između ostaloga na Internetu se pojavila i fotografija koja navodno prikazuje stražnju stranu ovog uređaja koji bi po svemu sudeći trebao doći sa velikim senzorom kamere. To ne znači nužno da će Elephone P25 imati kameru koja raspolaže velikim brojem megapiksela. Na primjer senzor kamere može imati 8 MP, ali raspolagati velikim pikselima koji mogu upiti više svjetlosti čime bi se poboljšala kvaliteta fotografija čak i u lošijim uvjetima osvjetljenja.

O Elephone P25 pametnom telefonu se zna i da će raspolagati velikim 5.5-inčnim ekranom FHD rezolucije te će imati potpuno metalno unibody kućište u crnoj ili pak zlatnoj boji. Priča se i o 64 GB interne memorije, no to je otprilike to. Ostale informacije još uvijek nisu objavljene niti postoje još neke glasine o specifikacijama, ali mnogi tvrde kako se službena premijera ovog pametnog telefona očekuje uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.