Elephone P20: otkrivene potpune specifikacije i odličan dizajn bez rubova

Fotografija članka: Elephone P20: otkrivene potpune specifikacije i odličan dizajn bez rubova

Elephone P9000 Edge samo što nije službeno predstavljen, no kako se čini to nije jedini pametni telefon koji ova kompanija uskoro planira predstaviti.

Oglas

Novi uređaj ove kompanije nosit će naziv Elephone P20, a osim atraktivnog dizajna odlikovat će ga i neke odlične značajke poput MediaTek Helio P20 procesora. Što se tiče ostatka specifikacija izvještaji iz Kine otkrivaju da će doći sa 6 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, dok će njegov ekran sa 3D staklom imati dijagonalu od 5.5 inča i FHD rezoluciju te će biti bez rubova sa lijeve i desne strane.

Na stražnjoj strani uređaja naći će se 12 MP kamera sa otvorom blende f/1.7, dok će prednja selfie kamera raspolagati sa senzorom od 8 MP. Ljubitelji dobrog zvuka neće biti zapostavljeni, jer će uređaj doći sa NXP Box AAC zvučnicima, a standardne opcije povezivanja uključuju USB Type-C, Bluetooth 4.1, NFC te 3.5 mm audio izlaz.

Osim toga Elephone P20 će doći sa MediaTek Pump Express+ tehnologijom brzog punjenja koja može sa samo 5 minuta punjenja korisnicima pružiti 4 sata razgovora, a na kraju spomenimo i kako će se na stražnjem panelu ovog privlačnog pametnog telefona naći senzor otiska prsta.

2-1-1

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.