Elephone najavljuje flagship baziran na Androidu 8.0

Fotografija članka: Elephone najavljuje flagship baziran na Androidu 8.0

Treći je kvartal ove godine rezerviran za premijeru najnovijeg Android 8.0 operativnog sustava koji nam je trenutno poznat i pod nazivom Android O.

Oglas

No, čini se kako će osim najnovije verzije Android operativnog sustava treći kvartal ove godine donijeti i još jedan kineski flagship pametni telefon kompanije Elephone.

Naime, ova je kompanija najavila kako će njezin nadolazeći flagship pametni telefon raditi na najnovijoj, još nepredstavljenoj verziji Android operativnog sustava. Na ovom je teaseru uz tu najavu vidljiva i nekakva konceptualna slika neimenovanog uređaja koja bi trebala predstavljati spomenuti flagship.

Sudeći prema dostupnim informacijama nadolazeći bi flagship pametni telefon kompanije Elephone trebao biti predstavljen u trećem kvartalu ove godine odmah nakon službene premijere Android 8.0 operativnog sustava. Osim ovih informacija kompanija Elephone je najavila kako će nadolazeći flagship biti opremljen najnovijom generacijom procesora, što bi moglo ukazivati ili na Qualcomm Snapdragon 835 ili na MediaTek Helio X30.

Ovo su za sada sve informacije kojima raspolažemo, a vezane su uz najnoviji flagship kompanije Elephone. Vjerujemo kako će se približavanjem datuma premijere Android 8.0 operativnog sustava pojaviti i mnogo više informacija o zanimljivom Elephone flagshipu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.