Elephone ima eksternu bateriju (10.000 mAh) za samo 5$

Fotografija članka: Elephone ima eksternu bateriju (10.000 mAh) za samo 5$

Kompanija koja je prošle godine prodala više od 10 milijuna uređaja izvan Kine, uskoro u ponudu uvrštava i eksternu bateriju velikog kapaciteta i smiješne cijene.

Oglas

Riječ je o bateriji kapaciteta čak 10 000 mAh. U posljednje vrijeme veličine baterija su u laganom porastu, međutim spomenuto će napuniti i one veće nekoliko puta. Osim tipke za paljenje i gašenje, Elephone je odlučio u svoj power bank ugraditi i dva USB izlaza tako da možete odjednom puniti više uređaja.

Izlazni napon prvog USB-a iznosi 1,5 V, a jakost 1 A. Drugi je jači, u brojkama maksimalno dopušta napon od 2,5 V i jakost od 2,1 A. Na slici se vidi i treći micro-USB ulaz koji služi punjenju baterije.

Ako ste tehničkim specifikacijama ostali ravnodušni, onda cijenom sigurno nećete. Naime, potvrđena je međunarodna cijena ovog power bank-a od samo 5 $, što je otprilike 35 kn. Dodamo li tome poštarinu, cijena će još uvijek biti poprilično niska. Sličan proizvod nude i druge kompanije, primjerice Xiaomi i OnePlus za oko 15 $.

Dizajn ima zanimljiv uzorak, a dolazi u tri boje bijeloj, roznoj i plavoj. Točan datum početka prodaje još nije objavljen, ali ne brinite podsjetit ćemo vas na vrijeme. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.