eKupi – hrvatska internet trgovina predstavila novi koncept za sigurnu kupnju i prodaju

Fotografija članka: eKupi – hrvatska internet trgovina predstavila novi koncept za sigurnu kupnju i prodaju

Neke od ključnih prednosti nove nove usluge koje ističu su Plasiranje robe u novi ili dodatan kanal bez ulaganja u infrastrukturu i marketing, a rješenje „Ključ u ruke“ logistički i operativno.

Oglas

Kako kažu, osiguran je doseg kupaca (posjećenost), sigurnosti kupnje je garantirana, dostava naručenih proizvoda brza, a plaćanje karticama na rate za novu ili rabljenu robu do 12 rata je beskamatno.

„Ovim potezom eKupi nastoji ići korak dalje u prepoznavanju potreba tržišta.  S jedne strane, omogućava svim pravnim osobama da plasiraju svoj proizvod i učine ga dostupnim na jednostavan način putem  dodatnog kanala prodaje i bez ikakve investicije, a s druge strane  fizičkim osobama da prodaju svoje nove ili rabljene proizvode, ali i kupuju sigurno jer eKupi garantira sigurnu isporuku. Dodatni iskorak je mogućnost kupnje rabljenih proizvoda na rate i to do 12 rata beskamatno.“ naglasila je Irena Langer Breznik, potpredsjednica Uprave M SAN Grupe i operativna direktorica eKupi.

„Svaka fizička ili pravna osoba može jednostavno  plasirati vlastite proizvode na stranicama www.ekupi.eu  te definirati svoju prodajnu cijenu, uređivati informacije i dodavati slike. Jednom kada je proizvod vidljiv na stranicama, on je raspoloživ za kupnju. Za proizvode vrijede sve standardne opcije plaćanja i usluge  koje eKupi i inače pruža. eKupi osigurava prodavateljima  rješenje „ključ u ruke“ logistički i operativno od narudžbe do dostave kupcu. Prema riječima Anite Lacmanović, regionalne voditeljice poslovanja eKupi.

Jedinstvena na hrvatskom tržištu je i garancija sigurnosti kupnje i prodaje. Jednom kada je kupnja obavljena,  eKupi garantira da će odabrani proizvod biti isporučen u stanju koje je oglašeno i u razdoblju koje je dogovoreno. Prodavateljima eKupi jamči isplatu za prodani proizvod. Prikupljanje i dostava robe također se obavlja pod nadzorom eKupi, a ovakvim zaokruženim pristupom procesu kupoprodaje rizik se svodi na najmanju moguću razinu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.