Ekskluzivni intervju – Mustafa Toroman, Authority Partners d.o.o.

Fotografija članka: Ekskluzivni intervju – Mustafa Toroman, Authority Partners d.o.o.

Mustafa Toroman je sistem inženjer u kompaniji Authority Partners d.o.o. i prvi je MVP iz BiH koji će sudjelovati na svjetskoj Microsoft Ignite konferenciji u Orlandu na Floridi.

Oglas

 je jedna od najvećih i najvažnijih konferencija na kojoj se predstavljaju trendovi u tehnologiji i komunikacijama.Osim ove konferencije , je čest predavač na Microsoft konferencijama, a na #feellikeIT je držao predavanja na teme: DBA in the cloud i Uvod u Azure DevTest Lab.

Posjeduje 30 Microsoft certifikata od kojih su najvažniji: MCITP: Database Administrator 2008, Server Administrator on Windows Server 2008 MCSA:Windows Server 2008, Windows Server 2012, SQL Server 2012 MCSE:Private Cloud, Business Intelligence, Data Platform, Server Infrastructure,Cloud Platform and Infrastructure, Data Management and Anayltics, MCSD: Azure Solution Architect . Microsoft Certified Trainer od 2012. godine. Od 2016 Microsoft MVP za Microsoft Azure.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.