Ekobit DevArena 2013 tehnološka konferencija održava se idući tjedan

Fotografija članka: Ekobit DevArena 2013 tehnološka konferencija održava se idući tjedan

Ove godine će se Ekobit DevArena 2013, stručna tehnološka konferencija uglavnom orijentirana prema softverskim rješenjima održati u Termama Tuhelj.

Oglas

Ekobit DevArena 2013 se održava osmu godinu za redom, u organizaciji tvrtke Ekobit te je na domaćem tržištu prepoznata kao najtehnološkiji domaći događaj. Tradicionalno okuplja profesionalca koji se bave razvojem softvera i informacijskim tehnologijama. Na konferenciji se svake godine okupi oko 200-tinjak sudionika i vrhunskih stručnjaka, kako domaćih tako i regionalnih. U sklopu Ekobit DevArena 2013 konferencije očekuju vas predavanja i interaktivne radionice putem kojih će se govoriti o temama iz razvojnog svijeta .Net-a i Windowsa, o uvođenju procesa i povećanju efikasnosti u upravljanju životnim ciklusom razvoja aplikacija, o aktualnim tehnologijama, ali i o proizvodima budućnosti. I ove godine će se na konferenciji ekskluzivno predstaviti nova verzija Windowsa 8.1, dva dana prije Microsoftove službene objave.

Sudionici će također ujedno imati priliku na licu mjesta isprobati najnovije tehnologije, a događaj će pratiti i nagradna igra.

Predavači na Ekobit DevArena 2013 će se kroz niz predavanja osvrnuti i na aktualne prakse u radu s najnovijim verzijama SharePointa, Team Foundation Servera, Visual Studija, a govorit će se i o tehnologijama za razvoj aplikacija za web, Windows mobilnoj platformi te Cloud servisima.

Detaljnije o konferenciji potražite na našem (mjesto, vrijeme, Google mapa,…).

Ekobit DevArena 2013 najava

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.