Ekobit DevArena 2009, IT konferencija za sladokusce

Fotografija članka: Ekobit DevArena 2009, IT konferencija za sladokusce

Ekobit DevArena 2009, IT konferencija za sladokusce

U hotelu International, u Zagrebu, 22. listopada, održat će se Ekobit DevArena 2009. DevArena je tehnološka konferencija usmjerena na tehnologije i alate koji se koriste u području razvoja softvera i upravljanja projektima na Microsoft Windows platformama. Konferencija je namijenjena IT arhitektima, razvojnim inženjerima i voditeljima razvojnih timova na Windows platformama te svima kojima je tehnologija važan čimbenik u donošenju odluka.

Na ovogodišnjoj, četvrtoj po redu, DevAreni Ekobitovi stručnjaci i gosti predavači nude bogat izbor predavanja i prezentacija u tri paralelna programa. Predstavit će aktualne teme iz područja razvoja softvera na Windows platformi, rješenja iz područja timskog razvoja i ALMa bazirana na Team System razvojnoj platformi, integracije poslovnih aplikacija (EAI), baza podataka, portala te weba. Prema najavama organizatora, ponuđeni sadržaji ispunit će očekivanja onih koji se ne zadovoljavaju površnim prezentacijama, već traže detaljnu obradu sadržaja. Predavači su redom dugogodišnji eksperti s iskustvom na međunarodnim projektima, a posebno možemo istaknuti Team System eksperta Ognjena Bajića (Team System MVP), EAI i BizTalk konzultanta Kornela Borosa te Fernanda G. Guerrera, jednog od vodećih svjetskih predavača za SQL Server. Njima se pridružuje niz vrhunskih Ekobitovih predavača i gostiju. Sve o njima i ostalim detaljima konferencije možete pronaći na adresi .

Ekobit je Microsoftov Gold partner specijaliziran za razvoj softverskih rješenja na Microsoft Windows platformi i informatičko savjetovanje. Poduzeće surađuje s pretežito zapadnoeuropskim partnerima te velikim poslovnim sustavima u Hrvatskoj. Ekobitovi stručnjaci posjeduju iznimno iskustvo u vođenju projekata i razvoju aplikacija u nizu vertikalnih industrija te su poznati i priznati predavači na nizu tehnoloških konferencija i radionica.

Autor: Sanja Ledinek

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.