Edigma Displax Pad All in One – sve-u-jednom veliki multitouch ekran i tablet

Fotografija članka: Edigma Displax Pad All in One  – sve-u-jednom veliki multitouch ekran i tablet

Možda vam se Edigma kao kompanija ne čini poznatom, ali ništa zato. Tu smo mi da vas upoznamo s njom i njenim zanimljivim proizvodima, pogotovo novim Displax Pad – prevelikim tabletom!

Oglas

Možda vam ovaj uvodnik zvuči neobično, ali upravo se o tome radi, otprilike. Nnjihov novi proizvod se zove Displax Pad, a možemo ga opisati kao vrlo veliki tablet… ili multitouch ekran čisto solidne veličine. Dizajn je vrlo zanimljiv, onako oku ugodan, a tanka “radna površina” ekrana koristi prilagodljivi višekorisnički softver. Ekran podržava ” plug and play” sustav, što znači da ga možete povezati s računalom i odmah koristiti, bez ikakve dodatne instalacije.

Kad već spominjemo velike ekranske površine, tada recimo kako se one kreću u veličinama od 40, 42, 47, 55 i 65 inča, dok multitouch funkcija podržava istovremeni “pritisak” svih 10 prstiju. LED ekrani podržavaju Full HD rezoluciju (i omjera 16:9), dok je kućište od metala, točnije od aluminija.

Nemojte krivo shvatiti, ovo nisu puki ekrani, imaju oni i svoju konfiguraciju. U unutrašnjosti ćete pronaći Intel Core i5 procesor na 2,5 GHz, 4 GB RAM-a i tvrdi disk od 500 GB, dok se za grafiku brine integrirana Intel HD 4000 grafika. Jasno, uz ovu konfiguraciju odabran je Windows 8 operativni sustav. Za zvuk će poslužiti zvučnici od 10W.

Pitate za primjenu Displax Pad uređaja? Vrlo široka! Bacite pogled na video priloge niže… i uživajte…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.