Edifier W806BT bežične Bluetooth slušalice po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Edifier W806BT bežične Bluetooth slušalice po sniženoj cijeni na TomTopu

Imati kvalitetne slušalice je “must have”, kako se ono kaže. Na TomTop webshopu smo pronašli vrlo zgodne, kvalitetne i cjenovno povoljne Edifier W806BT on-ear slušalice.

Oglas

Kao što je to često slučaj u novije vrijeme, slušalice više nisu što su nekada bile, nego se radi o pravim multifunkcijskim uređajima koje možete koristiti na više različitih načina. Isti je slučaj i s Edifier W806BT slušalicama koje su istovremeno i bežične i žične, ovisno o vašim potrebama, a do kraja se ovog mjeseca prodaju po sniženoj cijeni na popularnom .

Ako ih koristite u bežičnom modu, svidjet će vam se činjenica kako ugrađena baterija od 1200 mAh može izdržati i do 70 sati slušanja glazbe, što je zaista sjajno. Drugim riječima, gotovo tri ih dana možete neprestano imati uključene, a one će raditi i dalje. Na čekanju će izdržati do čak 800 sati. Preko kabela ih spajate na standardni 3,5 milimetarski ulaz (u kutiji), a bežično preko Bluetooth 4.0 veze.

Naravno, osim audio užitka u slušanju glazbe, igranju video igara ili gledanju filmova, pomoću ovih slušalica možete primati i telefonske pozive (HD audio) s vašeg pametnog telefona, a zahvaljujući ugrađenom mikrofonu. Ergonomski su dizajnirane i vrlo su ugodne za dugotrajno nošenje, a napravljene su od izdržljivih materijala tako da ćete ih moći dugo nositi i koristiti.

Kvalitetu zvuka u samim slušalicama osiguravaju 40 milimetarski neodimijski Hi-Fi zvučnici. Od nekih tehnikalija možemo spomenuti kako slušalice imaju impedanciju od 32 oma, osjetljivost je do 100 dB, a frekvencijski rang je od 20 Hz – 20 KHz. Inače je dimenzija 19,4 x 18 x 7,5 centimetara, te su teške samo 203 grama.

Nove se Edifier W806BT on-ear slušalice nalaze na promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od sam 27,99$. S obzirom da ova snižena cijena vrijedi do kraja ožujka, imate i više nego dovoljno vremena za sve detaljno pregledati prije kupovine.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.