Edge Sense Plus stiže na HTC U11 uređaj

Fotografija članka: Edge Sense Plus stiže na HTC U11 uređaj

HTC U11 vjerojatno je najneobičniji uređaj objavljen ove godine. Ne samo da njegov dizajn izgleda apsolutno zapanjujuće, nego također dolazi s vrlo jedinstvenom značajkom – Edge Sense.

Oglas

Dopustite nam da vam predstavimo Edge Sense Plus – aplikaciju za Android koja je stiskanje dovela na novu razinu. Iako je izvorni Edge Sense prilično svestran i može se postaviti za obavljanje različitih zadataka s kratkim ili dugim stiskom, Edge Sense Plus dodaje nekoliko poboljšanja u odnosu na zadanu verziju.

Najpoznatiji dodatak koji aplikacija uvodi jest pokret dvostrukog stiskanja. To znači da korisnici imaju ukupno tri različita načina primjene pritiska na taj ekran. Stisak se također može postaviti tako da rezultira višestrukim različitim postupcima, ovisno o tome leži li uređaj ravno na površini, ili stoji uspravno u ruci korisnika.

Ako želite imati prilagođeni zvuk koji prati vaš stisak, to možete učiniti. Aplikacija može preoblikovati Edge Sense za obavljanje ogromnog broja zadataka, kao što je uključivanje automatskog zakretanja zaslona, uključivanje i isključivanje Bluetootha, pokretanje načina rada s podijeljenim zaslonom i slično.

Naravno, Edge Sense Plus ima i svoje loše strane. Na primjer, ne možete snimati snimku zaslona aplikacijom. Developer je obećao da će značajka snimke zaslona biti dodana u budućem ažuriranju, ali će raditi samo na “ukorijenjenim” uređajima. Da biste koristili sve moguće značajke Edge Sense Plus, morat ćete platiti malu “premium” naknadu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.