EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 – ne gubite svoje vrijedne podatke

Fotografija članka: EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 – ne gubite svoje vrijedne podatke

Jedan od najboljih softverskih alata za spašavane naizgled izgubljenih podataka, EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8, vrlo će efikasno izvući podatke s PC stolnog i prijenosnog računala ili prijenosnih uređaja.

Oglas

Nikako ne bismo voljeli da vam se ikada u životu dogodi da ostanete bez svojih podataka, bez obzira radi li se o poslovnim (tabele, dokumenti) ili privatnim podacima (fotografije, video). Ako vam se to dogodilo barem jednom u životu, tada znate o čemu govorimo. Bez obzira na kojem se uređaju ili nosaču medija nalazili, će spasiti vaše podatke brzo i efikasno, pa čak i kada su izbrisani. I sami znate, i kada je izbrisan podatak u stvari nije izbrisan.

Koliko je jednostavno koristiti ovaj alat govori i podatak kako vam za cijeli postupak treba samo tri koraka – pokretanje aplikacije, skeniranje i spašavanje. Ono što će vam se svakako svidjeti je odakle se sve mogu izvući izgubljeni podaci i koje su to situacije.

One najčešće situacije gubljenja dragocjenih podataka, a koje možete vratiti, to su izbrisani i formatirani podaci, oštećenja na tvrdom disku, virusni napadi, problemi s operativnim sustavom, izbrisane particije na disku i slično. No, ne radi se samo o računalima, podatke možete povratiti i s vanjskog tvrdog ili SSD diska, USB flash memorije, microSD memorijske kartice, digitalne kamere, pa čak i mobilnih uređaja (smartfoni, tableti), glazbenih playera i drugih uređaja. Drugim riječima, podaci se mogu praktički spasiti s bilo kojeg medija odnosno nosača podataka.

I sama instalacija aplikacije je vrlo jednostavna. Ono što će vam EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 preporučiti je da aplikaciju ne instalirate na isti disk ili particiju s koje želite spašavati. Nakon instalacije trebate pokrenuti aplikaciju, a ona će vas voditi u procesu spašavanja podataka.

Kako koristiti aplikaciju?

Tri su osnovna koraka koja trebate proći za uspješno spašavanje vaših podataka.
1. KORAK: pokretanje aplikacije i odabir – kao što smo rekli, aplikacija vas vodi, tako da trebate odabrati vrstu izgubljenih podataka i lokaciju gdje se nalaze

2. KORAK: skeniranje odabrane lokacije – dva su načina skeniranja, prvo ide brzo a naknadno možete odabrati dubinsko

3. KORAK: pregledavanje i vraćanje podataka – nakon što aplikacija izvuče sve izbrisane podatke, na vama je da odaberete koje ćete vratiti odnosno spasiti, nakon odabira podataka i lokacije gdje ćete ih spremiti stisnete tipku “Recovery” i postupak spašavanja podataka je završen.

Postoji više inačica, svakako preporučujemo da skinete besplatnu inačicu i isprobate je. Osim Free inačice postoje još dvije naplatne, a to su Pro i Pro+WinPE. Cijene su vrlo pristupačne tako da su primjerene svima. Isto tako, podržani su praktički svi Windows operativni sustavi, a minimalnu konfiguraciju je praktički zanemariva, svi je imate. Detalje o tome također možete pronaći na .

Ako samo jednom ostanete bez svojih dragocjenih podataka, uopće nećete pitati koliko košta kako bi ih vratili, tako da je EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 mala cijena za veliku slobodu. Sve dodatne detalje potražite na službenim stranicama, gdje možete i besplatno skinuti i probati ovu odličnu aplikaciju, kao i pronaći njihove druge zanimljive proizvode.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.