E-Tours tvrtka za organizaciju putovanja razvila novu aplikaciju za smještaj u hotelima

Fotografija članka: E-Tours tvrtka za organizaciju putovanja razvila novu aplikaciju za smještaj u hotelima

Iz Iskona nam javljaju kako njihova tvrtka kćer, E-Tours, specijalizirana za online organizaciju putovanja, od danas nudi mogućnost pretraživanja, rezervacije i plaćanja smještaja u preko 150.000 hotela u cijelom svijetu.

Oglas

Riječ je o novoj aplikaciji, pretraživaču koji je nastao unutar samog e-Toursa, a za razliku od dosadašnjeg načina organizacije putovanja, e-Tours sada omogućuje korisnicima da osim pretraživanja i rezervacije hotela sami izvrše i plaćanje smještaja.

Postupak je krajnje pojednostavljen i skraćen na svega tri koraka. Prilikom plaćanja korisnici mogu odabrati obročno plaćanje kreditnim karticama bez kamata, kao i virmansko plaćanje. Aplikacija također podržava i izdavanje računa kao i isprint putne dokumentacije. E-Tours je još uvijek jedini u Hrvatskoj koji ima vlastitu bazu hotelskih soba povezanu s bazama nekoliko svjetskih dobavljača. Godišnje organizira više od 20.000 putovanja, a uz podršku na hrvatskom jeziku, garantira najpovoljnije cijene u regiji.

Uz lansiranje nove aplikacije e-Tours pokreće i vlastiti program kojim želi nagrađivati vjernost svojih korisnika. Korisnici će ubuduće prilikom svake rezervacije sakupljati bodove koje mogu zamijeniti za popuste ili ovisno o broju bodova, besplatna noćenja. Prilikom registracije korisnici dobivaju 40 bodova dobrodošlice, a bodove će dobivati prilikom svake rezervacije.

Nova web aplikacija je dostupna na stranici , a u planu je i razvoj mobilne verzije aplikacije.

je oduvijek bio usmjeren na kvalitetna tehnološka rješenja koja je razvijao samostalno, unutar kuće, a time je ujedno osiguravao i vlastitu administraciju sadržaja. Prvi je u Hrvatskoj omogućio pretraživanje, a potom i booking avionskih karata. Osim hotelskog smještaja i avio-karata te cjelovitih putnih aranžmana, danas nudi i najam vozila po povoljnim cijenama, kao i organizaciju team-buildinga. Osnovan je 1.1.2001., a nedugo nakon osnivanja Iskon je postao većinski vlasnik.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.