E-learning konferencija – poslovnjaci, rezervirajte datum i put za Koprivnicu!

Fotografija članka: E-learning konferencija – poslovnjaci, rezervirajte datum i put za Koprivnicu!

2. hrvatska korporativna e-learning konferencija, posebno namijenjena poslovnom okruženju,  održat će se u prvoj polovici listopada u koprivničkoj Podravci.

Oglas

Jednodnevna e-learning konferencija je posebna po tome što je sadržajno usmjerena poslovnom svijetu, što dokazuje i glavni cilj konferencije – promovirati izvrsnost i inovativnost u korištenju novih tehnologija u korporativnom okruženju.

Sudionici će se upoznati s konceptom e-learninga, mogućnostima njegovog korištenja i implementacije te na primjerima vidjeti koje su njegove specifičnosti, prednosti i nedostaci. E-learning konferencija će obuhvatiti različite aspekte e-learninga i njegove primjene – od odabira i korištenja e-learning platforme, sustava i alata, gotovih e-learning sadržaja, razvoja e-sadržaja specifičnih za potrebe pojedine organizacije, do opisa e-learning projekata, organizacije e-learning okoline, ključnih razloga koji primjenu e-learninga čine uspješnom te vidjeti kako izračunati povrat investicije. Sudionici će imati prilike vidjeti najnovije alate i e-learning sadržaje, a na radionicama ih i samostalno isprobati. Posebna vrijednost konferencije su studije slučaja na kojima će prezentatori iz različitih hrvatskih kompanija pokazati kako organiziraju e-learning projekte, kako su riješili uobičajene probleme prilikom uvođenja e-learninga, kako motiviraju korisnike za korištenje i koliku je vrijednost organizacija dobila uvođenjem e-learninga.

E-learning konferencija je namijenjena menadžerima iz područja ljudskih resursa, organizatorima i voditeljima edukacije u organizacijama, voditeljima e-learning projekata u organizacijama, menadžerima i stručnjacima iz područja upravljanja znanjem, IT stručnjacima koji rade na podršci upravljanju znanjem, kao i svima zainteresiranima koji se na bilo koji način bave ili planiraju baviti e-learningom u svojim organizacijama.

Svi sudionici dobivaju jednomjesečni pristup na nekoliko e-tečajeva iz područja stranih jezika, poslovnih i informatičkih znanja putem , dvotjedni pristup najvećoj svjetskoj online kolekciji knjiga, te sudjeluju u završnoj nagradnoj igri. Također, uplatom kotizacije pomažete školovanje studenata u sklopu zaklade „Zlata Bartl“ kojoj je svrha promicanje i poticanje stvaralačkog i inovativnog znanstvenoistraživačkog rada među visokoobrazovanim mladim ljudima, osobito u tehničko-tehnološkoj oblasti, kojom se bavila prof. Zlata Bartl.

Sve potrebne detalje o e-learning konferenciji (lokacija, vrijeme, gdje i kako se prijaviti, program konferencije,…) potražite u našem .

E-learning konferencija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.