e-čestitke za Uskrs 2016 – besplatno i neograničeno šaljite i ove godine!

Fotografija članka: e-čestitke za Uskrs 2016 – besplatno i neograničeno šaljite i ove godine!

Kao i unazad nekoliko godina, i ove godine besplatne e-čestitke možete slati u neograničenim količinama. Adresa je poznata, link je isti, sve što trebate je malo dobre volje i puno prijatelja i rodbine :)

Oglas

Prošle ste godine bili vrlo aktivni i poslali više od 16.700 uskršnjih e-čestitki s našeg portala, a ako je suditi i po prošlom Božiću, ove bi godine mogli imati rekordan broj poslanih čestitki. U narednih nekoliko dana, kada i koliko to želite, možete poslati svoje besplatne e-čestitke za Uskrs. To je vrijeme odmora, druženja, obitelji i svega onoga što vam u životu puno znači.

Sam postupak slanja e-čestitki je vrlo jednostavan, sve možete riješiti u nekoliko klikova mišem. Nije potrebna nikakva registracija, možete poslati neograničen broj čestitki i sve je potpuno besplatno.

Sve što trebate napraviti je:
1. Klikni na (ili e-čestitke pronađi niže na ovoj stranici)
2. Odaberite kategoriju “Uskrs” i kliknite na nju
3. Odaberite e-čestitku koja vam se najviše sviđa
4. Ispunite podatke o primatelju i pošiljatelju, napišite nešto lijepo i pošaljite e-čestitku!
I to je sve!

Osim uskršnjih, možete tijekom godine, kada god to želite, poslati i druge čestitke (rođendani, razglednice, vjenčanja,…), uvijek besplatno i u neograničenom broju.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.