DTNO.1 F6 IP68 smartwatch – vodootporan i s izdržljivom baterijom na Cafago webshopu

Fotografija članka: DTNO.1 F6 IP68 smartwatch – vodootporan i s izdržljivom baterijom na Cafago webshopu

Ovaj pametni sat se u prvom redu ističe po svojim brojnim mogućnostima, ali i po vrlo izdržljivoj bateriji koja će potrajati i do 50-ak dana. DTNO.1 F6 pametni sat smo pronašli po sniženoj cijeni na Cafago webshopu.

Oglas

Ovaj nam je pametni sat jedan od zanimljivijih koji se pojavio u posljednje vrijeme zahvaljujući brojnim funkcijama i mogućnostima koje je proizvođač ponudio po privlačnoj cijeni. Osim što je vodootporan također je i otporan na prašinu u skladu s IP68 certifikatom. Pronašli smo ga na promotivnoj prodaji na po trenutno sniženoj cijeni, a do kraja članka ćemo vam otkriti i kuponski kod koji će još više sniziti cijenu.

Radi se o pametnom satu koji je napravljen od kvalitetnih materijala i koji ćete s lakoćom povezati sa svojim pametnim satom (Android, iOS), preko bežične Bluetooth 4.0 veze. Nakon što instalirate i posebnu aplikaciju (FunDo Pro) moći ćete sve postignute podatke prebaciti s pametnog sata u aplikaciju.

Kao No.1 F6 nazivaju još i sportskim satom, u prvom je redu namijenjen za korištenje na otvorenom. S obzirom da može pratiti različite aktivnosti vaš će život učiniti boljim i zdravijim. Otporan je i na udarce, pritiske i vibracije, a zahvaljujući podršci za GPS možete svoje aktivnosti pratiti i lokacijski.

Ugrađen je takozvani “Multi sport mode” u kojem možete odabrati vrstu aktivnosti odnosno sporta koji ćete pratiti – na raspolaganju vam je brojač koraka, ali ga možete namjestiti i na trčanje, biciklizam, planinarenje, badminton, košarku, plivanje i stolni tenis.

Isto tako, ovaj pametni sat vas može upozoriti i ako predugo sjedite, kada trebate popiti vodu, prati i kvalitetu spavanja, a preuzet će i notifikacije s vašeg pametnog telefona (pozive, SMS poruke), te možete daljinski upravljati i kamerama.

Inače je vrlo čvrst i robustan, jednostavno se puni preko pogo kontakta i kabela koji se nalazi u kutiji, a na čekanju će baterija izdržati i do 120 dana. Idealan je za sv vrste korisnika koji cijene svoj aktivni život i sport, ali i za one koji paze na svoje zdravlje i potrošnju kalorija.

DTNO.1 F6 pametni sat smo pronašli po sniženoj cijeni na po cijeni od 47,51$, no ako upišete kuponski kod “MY718” cijena će se dodatno spustiti na . Inače, kuponski kod vrijedi do kraja mjeseca, odnosno do 31. ožujka.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.