DTNO.1 F5 sportski pametni sat s GPS-om po sniženoj cijeni na TomTop webshopu

Fotografija članka: DTNO.1 F5 sportski pametni sat s GPS-om po sniženoj cijeni na TomTop webshopu

Robustan sportski pametni sat s vrlo moćnim karakteristikama, to je DTNO.1 F5 – sportski pametni sat s GPS-om. Pronašli smo ga po sniženoj cijeni na TomTop webshopu.

Oglas

Radi se o odličnom i svestranom pametnom satu koji je idealan za sve prilike, bez obzira koristili ga na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Robusne je građe i vrlo izdržljiv, a svidjet će vam se i multi sport način rada u kojem možete pratiti svoje postignute rezultate kako na pametnom satu tako i na vašem pametnom telefonu. Mi smo DTNO.1 F5 pametni sat pronašli u promotivnoj prodaji na po posebno sniženoj cijeni.

Kada već spominjemo multi sport, recimo i to kako možete uz obično hodanje odabrati sportove kao što su trčanje, planinarenje, biciklizam, badminton, nogomet, košarku i druge. Svakako preporučujemo instalaciju posebne aplikacije i povezivanje preko Bluetooth 4.2 veze s vašim pametnim telefonom (Android, iOS), gdje ćete puno detaljnije moći pratiti vaše rezultate.

Ovaj je pametni sat vodootporan i otporan na prašinu u skladu s IP67 certifikatom, kućište je vrlo robusno izdržljivo – dio oko ekrana je napravljen od legure cinka, dok je remen silikonski i dolazi u više boja – crnoj zelenoj i crvenoj. Isto tako, ugrađeni su i neki vrlo korisni senzori kao što je visinomjer, tlakomjer i termometar, a tu je naravno i čitač otkucaja srca te brojač koraka. Već smo u naslovu spomenuli i GPS, tako da ćete svoje postignute rezultate moći pratiti i lokacijski.

Ne treba posebno spominjati kako podržava i pametne notifikacije tako da na pametnom satu možete preuzimati i pozive, tekstualne poruke kao i druge notifikacije, a također prati i kvalitetu vašeg sna te vaše zdravstveno stanje, te će vas upozoriti ako predugo sjedite. Naravno, sve se do prati u realnom vremenu.

Ekran je OLED i naravno okrugao od 0,95 inča te rezolucije od 96 x 64 točaka, te je u boji i na njemu se nalazi jedna kapacitivna tipka. Baterija je od 380 mAh, a ona će izdržati do 3 tjedna korištenja odnosno 12 sati ukoliko je uključen GPS.

DTNO.1 F5 sportski pametni sat s GPS-om nalazi se na promotivnoj prodaji na gdje ćete ga pronaći po vrlo privlačnoj cijeni od samo 56,99$. Koliko vidimo, ona vrijedi u narednih 20-ak dana (dok smo ovo pisali) tako da imate i više nego dovoljno vremena sve detaljno pregledati.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa uvijek možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.