Društvu Naša djeca Vladimir Nazor Križ donirana radionica informatike

Fotografija članka: Društvu Naša djeca Vladimir Nazor Križ donirana radionica informatike

Udruga Društvo Naša djeca Vladimir Nazor Križ skrbi o stvaranju kreativne i inspirativne atmosfere za djecu. Upravo su dobili vrijednu donaciju.

Oglas

Predstavnici informatičke tvrtke itSoft i portala Mydataknox održali su u Osnovnoj školi Milke Trnine u Križu predstavljanje edukativnog programa koji se temelji na besplatnim radionicama u informatičkoj učionici.

Školi su dodijeljena sredstva u svrhu poticanja i promicanja primjene informatike u nastavnim procesima djece viših razreda. Djeca uče osnove programiranja i sigurnog korištenja interneta od stručnjaka tvrtke itSoft Damira Dukarića, koji ih s entuzijazmom priprema za zaposlenja i digitalno okruženje budućnosti.

Profesorica Ivana Posavec Krivec ponosna je što je upravo njihova škola začetnik dobre prakse uključivanja informatičke edukacije u što ranijoj fazi obrazovanja, izravno od stručnjaka iz poslovnog sektora, kako bi se učenici na vrijeme počeli upoznavati s novim tehnologijama i dosezima informatičkih znanosti. Djeca na taj način dobivaju prijeko potrebna znanja za ostvarivanje svojih kreativnih ideja, kako u virtualnom prostoru, tako i u svakodnevnom životu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.