DRUMARA: Facebook, LinkedIn i blog zajedno!

Fotografija članka: DRUMARA: Facebook, LinkedIn i blog zajedno!

DRUMARA: Facebook, LinkedIn i blog zajedno!

Danas kada je marketing interaktivniji no ikad prije te kako je postalo jednostavno složiti internetsku marketinšku kampanju kroz društvene medije (Facebook, Linkedin, Twitter te nekolicinu regionalnih društvenih mreža, blogova i foruma) mnogi "klasični" marketingaši se znaju izgubiti u šumi novih pojmova i interaktivnih mogućnosti interneta. Ponekad su njihove kampanje tek djelomično iskorištene, a ponekad ni toliko.

Kako napisati blog, i što je bitno za blog, podijelit će s Vama naš najpoznatiji bloger Marko Rakar, autor više stotina članaka objavljenih u raznim domaćim i stranim časopisima, novinama i portalima. Marko je postao široj javnosti poznat nakon vođenja uspješne Internet kampanje predsjednika Josipovića. Također, obilježava ga i nesretna afera s objavljivanjem registra branitelja.

“To ne znači da se bavim telefonima ili da spajam žice nego da onima za koje radim omogućavam da svoju poruku na najbrži, najefikasniji i najjeftiniji način prenesu iz točke A u točke B. Većina mog posla se odnosi na političku komunikaciju i savjetnik sam političkim strankama i kandidatima.” – izjavio je Marko Rakar, poznati komunikacijski savjetnik iz Zagreba.

O Linkedinu i Twitteru ćete saznati od Ane Balentović (službene voditeljice twitter kampanje konferencije Web::Strategija 6), a u marketing popularnog Facebook-a će vas uvesti Sir Željko Riha, ujedno i voditelj Web::Edukacije.

Prijavite se što prije, pozivamo sve vlasnike web projekata i one koji se bave web poslovanjem na jedinstvenu edukaciju o tome kako pametni društveni web marketing može pomoći u promociji web stranica, proizvoda ili usluga na internetu, te kako korisnicima na društvenim mrežama pristupiti i kako oni mogu pomoći poslovanju u kaotičnoj današnjici?

Pratite Web::Edukaciju i na društvenim mrežama: Facebook i Twitter! Vidimo se!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.